BFF gond. Többi lent?
Nem számít, hogy ha másokat is kedvel, barátkozz össze te is velük, menjetek el együtt kikapcsolódni.
Én nem szakítanám meg a kapcsolatot, amíg nem ad rá valami velős okot. Mit kell azalatt érteni, hogy kihasznál?
Ha tényleg úgy érzed, hogy nem bánik jól veled, mindenképpen beszéld meg vele, de higgadtan, ne vesszetek össze. Készülj fel erre a beszélgetésre.
ne görcsölj rá ennyire, sőt sokkal lazábban kellene felfognod. kezdetnek elég, ha belátod, hogy ennél igazából nem lehet jobb.
már elmúltak azok az idők, amikor a legjobb barát azt jelentette, hogy jóban-rosszban veled van, és viszont te is vele. tele vagyunk felszínes kapcsolatokkal.
csak a felfogáson kell változtatnod. maradj olyan, amilyen most, de ne úgy fogd fel, hogy téged kihasználnak, meg csak sokadrangú vagy. te is ismerj meg másokat, ugyanúgy rangsorolhatod őket, ki az, aki esetleg fontosabb neked, maradhat ettől függetlenül is akár ez a személy a legfontosabb, annyi a lényeg, hogy amikor úgy érzed, hogy hanyagol, akkor nem esel kétségbe, hanem felkeresed egy másik barátodat.
eddig én is évekig gondoltam azt, hogy jó dolog az, ha megismerek valakit, utána próbálom elmélyíteni a barátságot, de a vége mindegyiknél az lett, hogy én túl sok energiát fektettem ebbe, és mégsem hozta meg a gyümölcsét, sőt végül el is kopott az a kapcsolat, mindeközben meg lehetett volna 10 másik ember is, akikre eloszthattam volna ezt a befeketett időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!