Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi haszna van a fiú-lány...

Mi haszna van a fiú-lány barátságnak?

Figyelt kérdés
Én úgy veszem észre, hogy semmi értelme nincs. Amit meg tudok csinálni egy lány baráttal, azt egy fiúval is.
2018. jún. 6. 16:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Értem én, csak nem ezt sugallja, de mondom, akkor számodra tényleg semmi "haszna", tehát ne tedd... :D

4

2018. jún. 6. 16:50
 12/14 anonim ***** válasza:

Én se nagyon élveztem egyik baráti kapcsolatomat se a lányokkal. A fiúkkal sokkal nagyobb volt az összhang, megértettek, viccesebbek voltak.

Bár ugye volt amikor valamennyire jól esett egy lánnyal kikapcsolódni, mert teljesen másvilág, máshogy látja a dolgokat, de hosszútávon nem tudnék egy olyan mély barátságot elképzelni egy lánnyal mint egy fiúval.

Csak párkapcsolatra jók.

2018. jún. 6. 18:53
 13/14 October15 ***** válasza:

Hmm PL: Egyik haverom a mostani bnője "felszedése" [elég relatív, hogy ki szedett fel kit és, hogy mennyire kellett felszedni] kapcsán beszéltünk róla egy rahedlit de igazából az esetek többségében röhögés lett belőle. XD Egy lány esetében nincsenek ilyen jellegű "problémák". Persze van más jellegű probléma de hát ez van.

26F

2018. jún. 6. 19:31
 14/14 anonim ***** válasza:

Ezzel a filozófiával akkor a fiú barátoknak sincs értelme, mert egy lánybarát is ugyanolyan. És a végén egyedül maradsz, mert egyik sem jó semmire 😃

Nyilván az ellenkező neműek barátságában benne van, hogy romantikus érzések jönnek elő az egyik félben, de más hátrány igazán... nincsen.

2018. jún. 6. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!