Te hogy ismerted meg a legjobb barátodat?
Több embert is közeli barátomnak tartok, rájuk bármikor bármiben számíthatunk egymásra. Kettőjüket középiskolában ismertem meg, mi voltunk a kinézett/lenézett lúzerek már a korábbi iskoláinkban is, első évben egymásra találtunk és azóta is (majdnem 20 éve) töretlen a barátságunk, pedig azóta a távolság is közénk állt. Van még egy kedves barátnőm, akit az egyetemi kocsmában ismertem meg anno két előadás között, ill. vannak még ketten, akiket közös ismerősön keresztül ismertem meg még az egyetemi évek alatt. A közös ismerős azóta valahogy eltűnt az életünkből, ettől még mi itt vagyunk egymásnak :)
Voltak mindenféle más "barátok", haverok is, de ők mind elkoptak idővel, majd lettek újak, majd azok is elkoptak.. Mondjuk ezeket a felszínes haverságokat nem is siratom, ez az élet rendje.
Úgy, hogy ugyanabban a lépcsőházban lakunk, és anyukáink anno ugyanarra a helyre vittek ki minket a közeli játszótérre. :)
Legelső találkozásra nem is emlékszek, de a játszótérről van a legkorábbi emlék, amit vissza tudok idézni. :)
Középiskola elején egy osztályba kerültünk, előtte nem ismertem őt. Egyik legelső mondatom hozzá az volt, hogy "te most hozzám beszélsz?", mert meglepődtem, mert eléggé zárkózott és magányos srác voltam és sosem keresték a társaságomat mások. Lassan 7 éve a legjobb barátom. :D
Egyik másik volt középiskolás osztálytársam úgy találkozott a szintén akkor megismert, mára egyik legjobb barátjával, hogy oda ment hozzá és közölte, hogy mi mostantól legjobb haverok leszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!