Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Haverom mindenhová hozza...

Haverom mindenhová hozza magával a barátnőjét, valaki volt már ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Sokszor ilyen csoportos haveri találkákra, úgymond fiús "ivászatokra", de még fesztiválra is hozza magával a barátnőjét, akit amúgy az egész társaság alig ismer. De ezt mind úgy teszi, hogy erről minket nem is értesít, hogy jönni fog a hölgyemény, amúgy akivel nincs különösebben problémánk csak ugye zavaró tényező, nem lehet tőle olyan felhőtlenül beszélgetni, szóval zavar, hogy hozza magával egy már jól összeszokott társaságba a megkérdezésünk nélkül. Valaki találkozott már ilyen helyzettel? Amúgy elég sértődékeny a gyermek, szóval nagyon nem is akarom megemlíteni neki mert akkor megint csak sértődés lesz belőle.
2018. jún. 2. 13:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
56%

"Nem ismeritek a csajt. De persze nyilván nem is akarjátok megismerni. Ha egy akármilyen félkegyelmű figura lenne, de PASI, akkor persze nem lenne gond...

Én a haverotok helyében hanyagolnék egy ilyen kretén társaságot."

Pffff...hogy magára vette a kis koca...

2018. jún. 2. 14:41
 12/15 A kérdező kommentje:
Egy elég régi barátom, szóval ezért is kényes a helyzet, nem akarom, hogy ő megbántódjon. Részben érthetőnek mondható az ő szemszögéből amit csinál, hiszen ez az első komolyabb és hosszabb távú kapcsolata neki is meg szeritnem a hölgynek is. Na sebaj, majd valami lesz... :D
2018. jún. 2. 14:42
 13/15 anonim ***** válasza:
89%

Aki azt írta, hogy "téged nem kérdezett senki", az elég nagy taplóság, és az ilyen társaságot én is hanyagolnám.

Ha valóban ez az első komoly neki, még fel sem fogta mi a probléma, de előbb-utóbb szerintem észbe kap. Tegyétek szóvá neki, de ne a csaj előtt, aztán majd eldönti ki a fontos. Az én párom is sokat haverozott még az elején, mikor én is szerettem volna sülve-főve vele lenni, de benyeltem és engedtem. Meg is lett az eredménye, később ő unt bele, mert engedtem kiszórakozni magát. 20 éve együtt vagyunk. Az ilyen nyalifalinak sosem szokott jó vége lenni.

2018. jún. 2. 15:04
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
És a csaj nem veszi eszre magát? Szerintem ignoraljátok, mintha ott sem lenne. Csak feltűnik neki.
2018. jún. 2. 16:05
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős a helyzet...

Először azt tudod, hogy a lány akar menni, vagy a barátod viszi?

Ha mindkettő, akkor nehezebb a dolog, tipikus összenőtt párocska, akivel ha megbeszélitek mit szeretnétek, akkor is tesznek rá...

De elször mondjátok el a barátodnak, hogy zavar, hogy folyton viszi barátnőjét is, mert ti vele szeretnétek szórakozni.

Eleve, ha egy társaságban párok vannak azok sokszor elkülönülnek, tehát kérdés, minek mennek, akkor társaságba...

Gondolom nálatok is hasonló a helyzet.

A lánnyal ne legyetek bunkók, csak ha ő is az.

Ha pedig a beszélgetés nem használ, ne hívjátok a srácot se, előbb utóbb csak feltűnnik neki.

2018. jún. 2. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!