Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Van rajtam kívül olyan aki...

Van rajtam kívül olyan aki felnőttként jött rá, hogy sose voltak barátai, azok igazából hülyét csináltak belőle és bohócnak tartották?

Figyelt kérdés

Sajnos én így jártam. Huszas éveim végén jöttem rá teljesen az igazságra. Hozzátartozik hogy 10 évig külföldön éltem, így nem találkoztam a régi “barátaimmal” csak mostanában.

Mindig úgy éltem meg, hogy a menők közé tartozom, befogadtak, velük bandázok, csajozok, bulizok. Igazi legjob barátaimnak hittem ezeket a srácokat, kiálltam mellettük, segítettem őket. Én úgy éltem meg a dolgokat, hogy sokat hülyültünk. Valójában felnőtt fejjel esett le, hogy rajtam hülyültek, engem szivattak valójában. Soha nem voltam a barátjuk, csak egy béna srác akit azért vettek maguk mellé néha hogy szivassák és kiröhögjék. Utólag egyértelműek a helyzetek. A párommal beszélgettünk ezekről miután összefutottunk az egyik régi “baráttal” aki konkrétan bocsánatot kért a sok szivatásért. Nem is értettem először, de ő teljesen máshogy mesélte a dolgokat mint ahogy nekem a megszépült emlékeim voltak. Pl életem szülinapi buliját az elmékeim szerint a haverok szervezték, együtt mentünk-buliztunk. Valójában nem is köszöntött fel senki, a szüleimnek azt hazudtam hogy megyek a haverokkal, igazából meg elmentem egyedül, aztán ott összefutottam velük és rájuk akaszkodtam. Szüleim is megerősítették a sztorikat. Amire úgy emlékszem hogy nagyokat hülyültünk, amiatt a szüleimnek kellett bemenni a suliba többször leállítatni a srácokat hogy ne alázzanak tovább engem a szivatásokkal.

Elég durva ezzel így szembesülni. Annyira magányos voltam és vágytam a barátokra hogy teljesen rosszul reagáltam le a helyzeteket. Megmásítottam a valóságot. Mással is történt ilyen? Hogyan lehet ezen túlleni? Az esküvőnkre kellett volna hívnom régi barátokat az ő régi barátai mellé, de akkor is derült ki ilyesmi. Az egyik srác nem is értette miért hívtam meg azok után ahogy bántak velem. Azt hitte gyűlölöm őket! Most elég fura az, hogy gyakorlatilag egy barátom se volt soha ... felnött koromig.

2018. jún. 1. 22:34
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
nagyon erdekes eset, ilyesmit soha nem tapasztaltam, de meg csak nem is hallottam. tenyleg, soha nem vetted eszre semmilyen jelet annak, hogy csak szivatnak, kifiguraznak teged? szerintem mostmar mondjuk mind1, ha mar vannak barataid- igaziak- akkor orulj azoknak, es ne foglalkozz a multtal.
2018. jún. 1. 22:57
 2/2 anonim ***** válasza:
Velem is hasonló történt, de engem nem kifiguráztak, hanem kihasználtak és hagytam hogy belém tapossanak. Ha baj volt mindig hozzám jött mindenki, én voltam az érzelmi szemeteszsák úgy mond de amikor hülyülni akartak akkor mindig egymással mentek és engem nem hívtak meg. Amikor ezt föl hoztam akkor mindig úgy éreztették mintha túl reagálnám. Megszakítottam a barátságot közép iskola után egyből. Igazából ekkor még magamat is hibáztattam azért hogy tönkre ment a barátság, de most hogy 25 évesen beszélgettem egy barátnőmmel aki akkor ismert engem meg a társaságot rájöttem hogy nekem csak annyi hibám volt hogy nem vettem észre hamarabb és hogy annyira benne akartam lenni a népszerű emberek körében hogy sok mindent elviseltem tőlük, és az ismerősöm is azt mondta hogy sokszor látta ő is hogy ocsmányan bántak velem, de amikor kellett valami akkor mindig hozzám jöttek külön külön vagy csoportosan akár.
2018. jún. 1. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!