Lehetséges hogy emiatt bunkó velem a haver? Irigy? Vagy csak ennyi az agyi szintje?
Mindenféle trágár szavakkal szokott megtisztelni,olykor a "Kussolj" felszólítást is használja,de bezzeg ha kell valami akkor nagyon jó haver vagyok. Szóval úgy kezel mint egy kutyát. Bár ez sértés egy kutya felé...
Van 1 csaj,akinél full dedós módon úgy tesz mintha ki nem állhatná és ronda lenne,közben meg lesüt róla,hogy ágyba vinné,már elég azt is megnézni,hogy mikor az a megálló jön ahol a csaj szokott szállni,mindig nézelődik,hogy fel-e száll. Mikor meg más fiúval dumál árgus szemekkel nézi.
Na és ez a csaj,most nem nagyképűsködni akarok,de általános óta engem bír a legjobban,régebben még meg is cuppantott nem egyszer de valszeg az már elfelejtődött. Visszatérve: A viselkedése ezt mutatja legalábbis. Engem piszkál a legtöbbet,engem hívogat ide-oda,ölembe ül,meg ilyen burkolt utalások és ezt a haver is látja/hallja.
Ebben az évben egyre romlott a viszony,de nem miattam az biztos,én mindig korrekt voltam,csak ő ment le egy 11 éves szintjére. Mit kezdjek vele? Olyan mint egy időzített bomba,sose tudni mikor leszek neki hirtelen csicska,vagy b..zi vagy akármi és sértődik be..
Bármennyi információt is adnál nekünk, nem fogjuk tudni meghatározni, hogy mi játszódik le benne mindeközben / mi váltja ki belőle ezt a viselkedést feléd.
Az lenne a legésszerűbb, ha majd tőle kérdeznéd meg holnap a kisegítő iskolában.
Holnap nincs iskola,mivel végzősök vagyunk :/ :D
Mondjuk sajna ő nincs azon a szinten
Szerintem bas.sza a csoret hogy a csaj aki neki tetszik nem viszonozza, sot a haverjara bukik nem pedig rad, tehat ja, irigy.
Ez nem is fog magatol megvaltozni, ahogy telik az ido egyre frusztraltabb lesz, kibeve ha elfelejti a csajt.
En a helyedben megmondanam neki ha legkozelebb is bas.zakszik veled hogy szepen beszeljen es viselkedjen mert ha nem akkor megszakitod vele a haversagot. Ilyen egyszeru.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!