Mit csináljak, ha a barátaim és a szomszédok, sőt anyámék se tudják, hogy 1,5 év csúszásnál járok?
Figyelt kérdés
Anyámék erőltettek ide. Nem volt jobb ötletem és egy nyelvvizsgával, 400 ponttal máshova nem vettek volna fel.
Első év végekor megbuktattak számvitelből, most félévkor megint. Az elsőt tudják, de hetekig pokol volt. Meg is vertek.
A falu meg ki fog gúnyolni, mert mindig én voltam a kitűnő.
2018. máj. 23. 20:07
2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudpd kik vannak itt, azt is tudják körbe, ha egy nap zsírpa hajjal mész le a boltba
2018. máj. 23. 20:23
3/6 anonim válasza:
Úgy értelmezem, hogy te nem akarsz ott tanulni ahol vagy. Akkor hagyd ott, és kezdj olyanba, ami érdekel. Nem kell mindenkinek diplomásnak lennie, végezz el valami OKJ-s képzést. Ne engedd, hogy mások éljék az életed helyetted, szerintem te is érzed, hogy ez így elég kaki.
4/6 anonim válasza:
Ha vernek a szüleid,jelentsd fel őket a gyàmügynèl.Döntsed el,hogy mit szeretnèl csinàlni,ès olyan sulit vàlassz. Viszont tanulni fontos,mert csak is ùgy lehet boldogùlni az èletben.
5/6 anonim válasza:
😂😂😂 Te vagy az, aki megkérdezte, hogy az eladó beszólhat-e a vevőnek, mert zsíros volt a hajad? Nem bírom 😅😅
6/6 anonim válasza:
#4 biztos vagyok benne, hogy a gyámügynél körberöhögnek, ha huszonéves egyetemista létedre panaszkodsz, hogy vernek a szüleid.
Kérdező, a te döntésed, hogy tovább szenvedsz, tűröd, hogy verjenek a szüleid és azon feszülsz, hogy "jajj dehát a falu mit fog gondolni?!?!?", vagy keresel egy munkahelyet, elköltözöl és otthagyod az egyetemet. Senki nem fogja helyetted megoldani a helyzetet és semmi nem fog történni, ha te nem csinálsz semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!