Muszáj barátokat szerezni az egyetemen?
Figyelt kérdés
2018. máj. 21. 15:43
1/10 anonim válasza:
Semmi sem muszáj! Csak ha szeretnéd.
2/10 anonim válasza:
Plusz pont éppenséggel nem jár általa egy zárthelyi dolgozatnál, szóval nem hiszem, hogy annyira muszáj lenne...
3/10 anonim válasza:
Nem muszáj, de akarva-akaratlanul ismerkedni fogsz. Persze, ettől függetlenül nem kell barátságokat kötni. Ha jól érzed magad egyedül, a te döntésed.
4/10 anonim válasza:
Nem muszáj. És sajnos nehéz is. Nem gondolják komolyan az emberek egymást. Egyetem eddig a legrosszabb. 99% felszínes
5/10 anonim válasza:
Miért lenne muszáj? Szerintem mondjuk előnyös ha tudsz legalább haverokat (vagy még inkább barátokat) találni, ha már pár évet abban az intézményben töltesz...
6/10 anonim válasza:
Nem muszáj, de nagyon sok előnnyel jár!
7/10 anonim válasza:
Nem, de olyan sokféle ember fordul meg egy egyetemen, hogy szerintem ha készakarva kerülöd a lehetőséget, akkor is belefutsz pár emberbe, akik szimpatikusak:)
8/10 anonim válasza:
Teljesen mind1 mit csinalsz, ha nem banod meg.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Attól tartok, hogy túl sok a felszínes ember ott és én nem szeretek semmiségekről beszélgetni, nekem olyan barátokra van szükségem, akikkel lehet komoly dolgokról beszélgetni, de hülyéskedni is mert én is ilyen vagyok. Iskolaváltás és költözés miatt jelenleg nincsenek barátaim és félek újakat szerezni a sok csalódás miatt...Lehetséges, hogy az egyetemen az állandó bulizós társaság mellett kialakuljon egy szintén bulis, összetartó csapat, akikkel el lehet mászkálni ide-oda? Félek, hogy túl sok lesz ott a felnőtt és én az idősebbekkel nem szeretek lenni...
2018. máj. 21. 18:42
10/10 anonim válasza:
Egyetemen nem számít a kor. Nincs fiatal, nincs felnőtt, nincs öreg. Egyszerűen egyetemista mindenki. (Akik nappalin járnak)
Bulizós társaságot fogsz találni, az megy rendesen 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!