Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért utálnak a barátaim?

Márk144 kérdése:

Miért utálnak a barátaim?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok. Elköltöztem már 2 éve Erdély-ből Németországba.

Tehát már 2 éve ide járok iskolába, de barátokat nem tudok szerezni. És csak most vettem észre hogy mennyire idegesítő vóltam a barátaimmal. És most nem kapok eggy szót se, mondok valamit és az a válasz hogy "idegesítessz" pedig csak köszönök. Brutálisan megváltoztam emiatt és eggy világos nyugodt emberből eggy sötét valaki lettem akit nem nagyon érdekel már más csak fogadják el. Sosem gondoltam vólna hogy kiírok eggy kérdést ide, de már muszálynak érzem, szükségem van a segítségre, mert kezdek átmenni eggy stresszes és depressziós kölyökké és nem akarok. Kösz ha segítetek!

2018. máj. 19. 18:47
 1/1 anonim ***** válasza:

Először is változtass magadon.

Legyél kedves, és ne legyél az a sötét valaki. Az öltözködésedre is figyelj oda. Ha valaki úgy beszél veled akkor kérdezd meg hogy mi a baja veled.

2018. máj. 19. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!