Nagyon félek! Ugye nem lesz belőle prostituált?
Van egy barátnőm, óvoda óta ismerem. Mindig is egy ártatlan, szótlan, visszahúzódó lány volt egészen tavaly év végéig.
Amióta a 13 éves kort betöltötte (idén lesz 14), betegesen párkapcsolatot akar. Sajnos úgy, hogy többször engem és a legjobb barátnőmet is bajba kever. Azokat a fiúkat akik az iskolánkba járnak, zaklatja facebookon. De ez még semmi ahoz képest, amit tényleg csinál...
Tudom, nem illik más beszélgetéseit nézni. De egyszer ott álltam mögötte, és miközben visszanézte a beszélgetését, láttam képeket a mesztelen testéről... Amikor az egyik osztálytársam telefonjába belépett, elfelejtett kilépni és az osztálytárs belenézett a beszélgetésbe...
Szerencsére nem beszélte szét, tőlem kérdezte meg, tudtam e hogy ezt csinálja...
Csak trolliodni menten fel egy társkereső oldalra, de megtaláltam a barátnőm felhasználóját... 60 partnere, és 5 nyilvános képe volt amit bárki megnézhet... Ráírtam, és nem kamu, tényleg ő volt az. Majdnem kaptunk két kiadós verést egy 3 tagú roma bandától, mert a lány folyamatosan zaklatja őket, és én hiába magyarázom neki hogy abba kellene hagyni sosem hallgat rám... Vagy csak hadjam, és ne foglalkozzak vele?
Prostituált nem valószínű hogy lesz belőle max egy tiniringyó aki mindenkivel összefekszik.
De az is lehet ,hogy csak egy kapcsolatot szeretne bár azért ez szerintem kicsit beteg 😁
Szerintem mond el neki amit gondolsz és hagyd rá ha nem hallgat rád ,ha fontos a barátság neked ha nem akkor meg szólj a szüleinek .
Tudom nem szép dolog beköpni mást de ez akkor sem normális 14 évesen meg pláne.
Hogy betegesen kapcsolatot akarna egy és ismerkedne normális fiúkkal az nem lenne gond.
Viszont hogy 60 fiúval és roma bandákkal az már az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!