Ha nem tudok egy fiut elfelejteni akit pár éve interneten ismertem meg akkor az azért van mert hiányzik?
Figyelt kérdés
Szoval pár éve meg ismertem egy fiut interneten és joba lettünk sokat beszélgettünk és belém szeretett de én megbántottam őt megromlott a viszonyunk letiltottam hiányzik nekem a barátsága a beszélgetéseink és azota is napi szinten gobdolok rá.2018. máj. 13. 13:55
11/12 anonim válasza:
Ne sopánkodj, hanem cselekedj. A 9-es is. Ha nem csináltok semmit, abból biztos hogy jó nem jön ki, ha meg csináltok, mondjuk leírjátok őszintén az érzéseiteket, bűnbánatotokat, akkor még lehet.
12/12 A kérdező kommentje:
Hát talán
2018. máj. 13. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!