Ti kivel viselkedtek hűvösen?
Figyelt kérdés
2018. máj. 11. 19:08
2/7 anonim válasza:
Akivel szemben érzem, hogy nem vagyunk egy súlycsoportban.
4/7 anonim válasza:
Hmm. Főleg pasikkal, azokból is a csúnyákkal, megmondom, miért.
Én is csúnya vagyok, és nem akarok kapcsolatot. Ezért ha egy csúnya pasi kedves, feltételezem, hogy akar valamit, mert látja, hogy "egy szinten" vagyunk.
A leghelyesebb, legszexisebb pasikkal úgy el tudok beszélgetni, mint a legjobb barátnőmmel, mert tudom, hogy semmi esélyem, rengeteg csini csaj van, és a szexualitásnak semmi köze ahhoz, hogy beszélnek velem.
5/7 anonim válasza:
Alapvetően kedves, békés természetű vagyok, szóval nagyon ki kell húznia a gyufát valakinek ahhoz, hogy én leplezetlenül hűvösen viselkedjek vele. Akik már sokszor, sorozatosan megbántottak, átvertek, vagy csak szimplán felidegesítettek engem, azok már esélyesek, hogy megütik ezt a szintet.
24/F
7/7 anonim válasza:
Akiket el akarok távolítani magamtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!