Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek is bunkón viselked...

Szerintetek is bunkón viselkedtek szilveszteri "vendégeink"?

Figyelt kérdés
Megbeszéltük egy gyermektelen házaspárral, hogy eljönnek hozzánk szilveszterezni, Nekünk 3 gyerekünk van, így nekik könnyebb lett volna kimozdulni. Azonban nem jöttek el, mondván, hogy fáradtak és nincs kedvük már eljönni. Hozzáteszem, hogy a férjem és én is egész nap finomságokat készítettünk... A házaspár hölgy tagja azt mondta, hogy majd elsején eljönnek. De hiába vártuk őket, nem jöttek el és nem is telefonáltak. Nehezen sikerült elérnem facebookon (előtte hívtam 3-szor) és azt mondta, hogy egész nap fájt a feje. Én várok túl sokat??? Én nem tudnám ezt senkivel megcsinálni...

2017. jan. 3. 19:51
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Az biztos, hogy várhatnák, ezek után mikor hívom meg őket ismét.
2017. jan. 3. 19:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Én sem hívom fel őket többé.
2017. jan. 3. 19:58
 3/8 anonim ***** válasza:
3%

Orbitális bunkóság!

Én minden kapcsolatot megszakítanék velük és soha többet nem állnék velük szóba

2017. jan. 3. 20:49
 4/8 anonim ***** válasza:
42%
Nem viselkedtek bunkón, te viszont túlreagálod a dolgot. HA elmentek volna hozzátok, és a fáradtság vagy a fejfájás miatt lettek volna "rossz társaság", akkor meg azon puffognál.
2017. jan. 3. 20:51
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen, lehet, hogy túlreagálom, mert egész nap őket vártuk szeretettel. Nemcsak én, hanem a gyerekeim is.
2017. jan. 3. 20:54
 6/8 anonim ***** válasza:
54%
A gyermektelent miért kellett kiemelni? Ez valami új stigma?
2017. jan. 3. 22:16
 7/8 anonim ***** válasza:
59%

Nekem ez kicsit adok-kapok dolognak tűnik. 3 Gyerekkel is pont ugyanúgy "könnyű" menni mint gyerek nélkül. Másrészt akkor már tényleg közölhették volna előre, hogy úgy készüljetek.

De amúgy benne van, hogy valakinek nincs kedve menni. Én is lehet hogy inkább a párommal maradnék otthon kettesben.

2017. jan. 3. 22:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Valóban elég bunkó dolog volt. Nem is az, hogy nem mentek, hanem az, hogy hitegettek, és nem is szóltak, hogy nem mennek végül mégsem. Azt te tudod, hogy egyébként milyen viszonyban vagytok velük. Ha nem túl szoros, akkor ez inkább csak kifogásnak tűnik, és lehet nem is akartak menni. (nem értem, akkor miért nem lehet őszintének lenni, de mindegy). Ha viszont jó baráti viszonyban vagytok máskor,akkor lehet, hogy közbe jött valami gond, amiről nem akartak beszélni, Pl összevesztek, stb. Adnék még egy esélyt a barátságnak, de biztos, hogy én nem keresném őket, amíg ők nem keresnek engem.
2017. jan. 3. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!