Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ezt az oldalt használják...

Ezt az oldalt használják normális fiatalok?

Figyelt kérdés

Annyi nevetséges kérdést olvasni itt, hogy néha elgondolkozok, vannak e itt értelmes emberek

16L

2018. máj. 10. 20:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Vannak értelmesek a válaszolók között, de sok van olyan, aki nem veszi komolyan és csak elrontja. Azonban itt voltaképpen bármit meg lehet kérdezni. Az már más, hogy a kérdés mennyire komoly, mert akad olyan is, ami kacsa.

Az értelmes válaszolókra pedig visszatérve sok hasznos tanácsot, sokféle véleményt lehet olvasni és megoszlásokat is a vélemények között, így egy külső olvasó maga is bekapcsolódhat abba, melyik válaszolónak hisz jobban és miért...

2018. máj. 10. 21:38
 12/16 anonim ***** válasza:
Normális vagyok, normálisan is szoktam válaszolni. A kérdéseim is olyan dolgokkal kapcsolatban teszem fel, amiről érdekel mások véleménye vagy tanácsokat szeretnék kapni. Más kérdés, hogy egyre inkább "inkognitóban" vagyok, azaz csak olvasgatok és nagyon ritkán válaszolok, mert meguntam, hogy mindig le vagyok pontozva nullára vagy valami frusztrált szerencsétlen elküld az anyámba vagy elhord mindenféle fogyatékosnak, csak mert én a "te a cicákat vagy a kutyákat szereted jobban?" kérdésre azt válaszoltam, hogy a cicákat, ő meg azt, hogy a kutyákat... Kérdéseket sem teszek fel, mert 10-ből jó, ha egy olyan válasz jön, ami elég helyesen van írva ahhoz, hogy meg lehessen fejteni, hogy mit is akart mondani az illető, na meg még a kérdésemhez is kapcsolódik és nem csak annyit vágott hozzám, hogy "kamuuuuuu" vagy "minek kérdezel ilyeneket???".
2018. máj. 10. 22:08
 13/16 anonim ***** válasza:
Mostanában egyre kevesebb "normális" emberke van az oldalon.(Akinek nem inge, az nem veszi magára) Régebben jobban szerettem ide feljárkálni összetartóbb volt a közösség erre fele, de sajnos az idő múlásával, az én korosztályom felnőtt és kikopott az oldalról. :/
2018. máj. 10. 22:45
 14/16 anonim ***** válasza:
minden bizonnyal
2018. máj. 10. 22:54
 15/16 anonim ***** válasza:
Te normális vagy? Nem hiszem, hogy nem olvastál normális kérdéseket is, nevetséges kérdezõk miatt nem kell mindenkit egy kalap alá venni.
2018. máj. 10. 23:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Vannak. Engem az önsajnáltató meg a nőgyűlölő szerencsétlenek akasztanak ki.
2018. máj. 11. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!