Hogyan szerezzek Pesten baratokat?
Nemreg koltoztem fel videkrol Budapestre paromhoz a 17.keruletbe. Mivel o dolgozik szinte egesz nap egyedul vagyok a lakasba, nem ismerek itt senkit :/. Munkahelyet keresgelek es abban remenykedem ha sikerul elhelyezkednem talan tobb lesz itt az emberi kapcsolatom.
Ti hogyan latjatok? Esetleg volt mar valaki hasonlo helyzetben?
21/L
Szintén hasonló helyzetben vagyok, de eddig nem sikerült barátokra szert tennem, inkább csak haver/ismerős.
19/F (Hajdú-Bihar megyéből)
Pontosan ezért nem merek Pestre költözni, pedig már hosszú hónapok óta benne lóg a levegőben. Minden barátom ideköt engem a mostani helyemhez, és nem akarom megkockáztatni, hogy egy Pestre költözéssel teljesen egyedül maradjak, leminimalizálva a szociális életemet :/
Tudom, hogy ennyi idősen már nem ennek kellene a fő szempontnak lennie, ha költözésről van szó, mégis rettegek a gondolattól, hogy egyedül maradnék.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!