Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan mondjam el hogy nem...

Hogyan mondjam el hogy nem szeretnék menni?

Figyelt kérdés
Az egyik barátnőnknek szülinapi bulit szervezünk. Az elején sem volt hozzá túl sok kedvem, viszont hamarosan eljön a buli napja. Hogyan mondjam meg nekik hogy nem szeretnék elmenni? Nincs kedvem most bulizni, attól tartok hogy megharagszanak rám emiatt.
2018. máj. 9. 09:53
 1/6 anonim ***** válasza:
75%

Ha az én barátnőm nem jönne el, akkor átminősíteném haverrá, és kb. soha nem hívnám sehová.

Mondd meg, de ne csodálkozz, ha ezek után nem fog elhívni magukkal.

2018. máj. 9. 11:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Tavaly meghívtak, elmentem, de nem éreztem jól magam. Ezért sincs most kedvem menni meg sok más dolog miatt sem.
2018. máj. 9. 11:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Pont azt nem írod meg, miért nem mennél. Pedig ez a lényeg.

Miért nem érezted magad jól egy éve? A barátnőd többi, jelen levő barátja-barátnője miatt? Vagy mert száraz Martinivel kínáltak, te meg csak az édeset vagy hajlandó meginni? Nem mindegy! :DDD

Milyen más dolgaid vannak? Mennyire lenne probléma, ha aznap délután/este nem azzal foglalkoznál?

Egyáltalán szereted azt a barátnődet? Kedveled a társaságát? Öröm vele együtt lenned?

Ha normális indok miatt nem mennél, normális barátnő nem haragudna meg. A hülye kifogások miatt viszont megharagudhatnak.

2018. máj. 9. 12:03
 4/6 A kérdező kommentje:
Azért nem akarok menni, mert tavaly mikor ott voltam alig foglalkoztak velem, ittak mint az állatok, én meg annyira nem bírok inni, és ehhez nincs kedvem újra. De ha ezt megmondom tuti nem lesz jó vége.
2018. máj. 9. 12:47
 5/6 anonim ***** válasza:

"...ittak mint az állatok, én meg annyira nem bírok inni, és ehhez nincs kedvem újra."

Jó, de ha ennyire nem passzoltok egymáshoz, miért vagy egyáltalán a barátja?

2018. máj. 9. 19:27
 6/6 A kérdező kommentje:
Vannak más dolgok amikben passzolunk.
2018. máj. 9. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!