Miért fél barátkozni velem az akit már több mint 13 éve ismerek?
Figyelt kérdés
Nyáron szerelmet vallotam neki, de nem jött össze, és most csak barátságot akarok mert már rég túltettem magam ezen és még egy másik lány is le**tart aztán...
Most az anyukája is búzdítani akarja, h barátkozzon velem, de nem mer mert fél, h többet akarok...
Egyetlen egy fiúval sem barátkozik..., csak akkor beszél srácokkal ha megszólítják.
Ez normális, h vki ennyire féljen 16 évesen?
Írok neki megnézi, de nem ír, megszólítom félve beszélget csak, csak én próbálok meg közeledni felé.
Ő is és az anyukája is azt mondták, h meg akar a ismerni jobban, de akkor miért fél?
2018. máj. 6. 09:33
11/12 A kérdező kommentje:
Sztem ink élőben megyek oda.
Köszi a válaszokat.
2018. máj. 13. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!