Az miért van, hogy ha nem tud az ember elmenni egy programra, akkor nem hívják többször?
Hívott egy haveri társaság pizzázni kb. két hónapja, influenzásan feküdtem otthon, és megmondtam, hogy sajnos emiatt nem tudok menni. A múlt hónapban is volt egy ilyen, akkor pedig másnapra kellett megcsinálnom egy munkát, így elmondtam ezt, és hogy legközelebb most már tényleg szeretnék ott lenni. Azt mondta a szervező, hogy oké és várnak szeretettel. Erre meg se hívtak legközelebb, láttam hogy most volt pénteken. Nagyon elszomorodtam, mert kedvelem őket és szerettem volna elmenni velük.
Nem egészen értem, mert ha nekem azt mondják, hogy legközelebb feltétlen jönnek, akkor én újra meghívom az illetőt.
Mert kettőből kétszer nem mentél el.
Nekem is volt ilyen ismerősöm, az is háromszor talált kifogást (jó az influenza épp nem az), negyedszerre meg sem fordult a fejünkben, hogy akárhová elhívjuk.
Amúgy azért nem hívtak el, mert eddig mindig lemondtad, és te amúgyis csak haver vagy, pótolható ember :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!