Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Akiknek 500- 1000-2000 ismerős...

Akiknek 500- 1000-2000 ismerősük van a neten, azok hogy csinálják?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 24. 13:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

En szemelyszerint sosem ertettem az ilyet.

Az,hogy csinaljak teljesen emberfuggo,van ismerosom akinek konkretan a facebook megjelenese ota ugyanaz a fiokja van ,es 2000valahany emberrel buszkelkedik,de olyan baratnom is aki ahogy megcsinalta a facebookot par oraval ra 80 ismerosnek jelolese volt. A lanyok kaposabban,oket mindenki jelolgeti. Mondjuk nem irtad oda ,hogy csak facebookrol van szo nekem ott durvan 10 ismerosom van ,annyival beszelek nemkell tobb. VISZONT(!) az osszes letezo (amik magyarorszagon is befutottak) kozossegi/chat oldalra van regisztraciom ,igy ahhoz a 10 facebook ismeroshoz hozzajon:

-15Viber kapcsolat (tobb telefonszam van meg ,de ennyivel beszelgetek)

-5 Tumblr kapcsolat

-10 Snapchat kapcsolat

-3 Hangouts kapcsolat (igen,valaki meg hasznal ilyet:D)

-30-35 Instagram kapcsolat (van vagy 300kovetom,de csak 30-35-el beszelek)

-5 Skype kapcsolat

-5 Whatsapp kapcsolat

-5 Twitter kapcsolat

*Ahova 5-ot irtam ott nem pont 5 ,csak keves emberrel beszelek es 5el konnyu szamolni :D

+Ilyen-olyan tarskereso/randi appokrol/oldalakrol megismert emberek ,ez legyen mondjuk osszesen 15

Szoval nekem igy van mondjuk 108 ember ,akivel beszelek.

Szerintem ha mindenki csak azt jelolgetne ,akit valoban ismer es beszel is vele ,akkor masnak sem lenne sokkal tobb,tekintve ,hogy sokaknak (velemenyem szerint) nincs annyi elerhetosege mint nekem.

Persze van (Magyar viszonylatban) hires ismerosom ,de neki is csak 2000 korul vannak az ismerosei.

De(!!) az teny es valo,hogy van ember aki sokat utazgat ,szivesen ismerkedik es esetleg olyan munkaja van ,ami miatt hasznos/elony a kozossegi "hirnev"

Szoval itt igazabol (szerintem) nem az a kerdes,hogy hogyan csinaljak,hanem az ,hogy miert. Azert valljuk be manapsag a 14eves korosztaly az,ahol atszoktak lepni az 1000es ismeros szamot (es akkor csak facebookrol beszelek) de azert annak kicsi az eselye,hogy egy 14 eves annyi utazgat,hogy ennyi embert megismerjen ,de annak megkisebb,hogy a munkaja miatt van.

2018. ápr. 26. 08:51
 12/13 A kérdező kommentje:

igen,facebookra értem

én is úgy vagyok,h nem érem,mi értelme

nekem is voltak barátaim gimiben,de akivel alig álltam szóba,minek jelölgessen?dicsekedjek,mint az oviban?

2018. ápr. 26. 14:26
 13/13 anonim ***** válasza:
nekem jelenleg 127 van de ezt is nagyon nagyon soknak tartom mert tulajdonképpen nem is használom a fаszabuckot társalgásra, csak ha valaki nagyon beszélni akar velem
2018. ápr. 27. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!