Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Jogos lenne megvernem a gyereket?

Jogos lenne megvernem a gyereket?

Figyelt kérdés
Barátnőm megcsalt vele. Mármint mire megtudtam hogy csal, akkor már az exem volt 1 hete. A gyerekkel még előtte való nap megálltam beszélgetni az utcán és egész jóban voltunk. És tegnap megláttam őket kézen fogva. Boztos mentek dugni. Én leqrváztam az út közepén a sráccal meg megbeszélek egy találkát. Szerintetek megverjem?
2018. ápr. 13. 05:33
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Nem vagyok agresszív, kivéve ha felhúzzák az agyam.Normális, és nyugodt személy vagyok, ritkán jön elő az agresszív énem. Ő amit csinált velem szemben az már túlzás volt. Sokat hazudik a barátainak is meg mindenkinek, még a saját hugának is. Így ez az eset után jöttem rá hogy nekem is össze vissza hazudozott mindent, érzelmileg is.Kihasznált.Nagyon rendes és kedves voltam hozzá, nagyon szerettem.Rengeteg szeretetet kapott tőlem. De hatalmasat csalódtam.Minden szava hazugság volt. A pofámba hazudott. Lehetetlen hogy ilyen rongyos paraszt kell neki helyettem, akinek még fogai sincsenek rendesen, persze a dugás a mindene. Meg ne is soroljam kikkel haverkodik. Piszkos, kulturálatlan emberekkel. Nem tudom miért jobb ez neki mint egy rendes srác. Úgy látszik ez az ő szintje. Istenem kivel jöttem össze..
2018. ápr. 13. 19:24
 22/26 anonim ***** válasza:
Tudod ez is csak téged minősít... Rendes srác? Magadat jellemzed így? Csak mert a rendes srácok nem köpködik az exeiket, akármilyen is volt. Te választottad.
2018. ápr. 13. 19:48
 23/26 anonim ***** válasza:
Kiábrándultál, azt írod, az egész nem érte meg. Akkor tojd már le, mit csinál most. Ha tényleg olyan rossz volt, mint írtad, lehet, hogy inkább kezet kéne ráznod azzal a sráccal, nem megverni. Figyelj, egy kapcsolatnak vége, hadd vigyék a csajt, örülj, hogy elment, majd jön jobb. Ne verekedj, keress egy rendes lányt.
2018. ápr. 14. 09:56
 24/26 anonim ***** válasza:
Ilyen stílus mellett ne csodálkoz, hogy elhagyott ... ebből latszodik, hogy nem hülye a csaj
2018. ápr. 17. 00:20
 25/26 A kérdező kommentje:
Úgy lesz, csak abban a pillanatban volt ilyen aggresszív stílusom. Mostmár megbékültem mindkettőjükkel. És elvileg nincsenek együtt
2018. ápr. 17. 09:09
 26/26 anonim ***** válasza:

Ha együtt lennének, se lenne semmi közöd hozzá!

Szánalmas kis pöts vagy!

35/ff

2018. ápr. 22. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!