Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Jogos lenne megvernem a gyereket?

Jogos lenne megvernem a gyereket?

Figyelt kérdés
Barátnőm megcsalt vele. Mármint mire megtudtam hogy csal, akkor már az exem volt 1 hete. A gyerekkel még előtte való nap megálltam beszélgetni az utcán és egész jóban voltunk. És tegnap megláttam őket kézen fogva. Boztos mentek dugni. Én leqrváztam az út közepén a sráccal meg megbeszélek egy találkát. Szerintetek megverjem?
2018. ápr. 13. 05:33
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Mivel ha latja hogy ilyen siman jovahagyom, lehet hogy a kovetkezo csajomnal is beprobalkozik. Szerintem tolem ha kapna egy oklost kifekudne. Ha meg megprobal felkelni belerugok egy parszor hogy ne tudjon
2018. ápr. 13. 10:22
 12/26 anonim válasza:
48%
Velem nemrég történt hasonló a legjobb "barátommal" énis így voltam hogy jobban esne szétverni vagy akármi de inkább hagytam mind a kettőt a picsbe. Az elején rossz volt de mára nagyon-nagyon örvendek hogy kiderült ez így és egyik se érdekel ha vissza sírnák magukat se. Szerintem ha nem egyáltalán nem bírod párszor gyomor környékén meglehet sorozni lényeg ne legyen látszata meg ne lássák sokan falun amúgyis megszokott a verekedés. Sajnos vannak ilyen patkányok akik másképp nem tanulnak nincs önfegyelmük és büszkék is az ilyenekre. :)
2018. ápr. 13. 10:30
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Nőj fel, mert ez szánalmas. 'S ha megvered akkor mi van (amúgy honnan veszed, hogy nem te húzod a rövidebbet hmm)?

Inkább azzal legyé elfoglalva, hogy miért vagy kevésbé vonzzó, mint a másik srác. Ha nem akarod, hogy a nők őt válasszák helyetted, akkor magadban keresd a hibát.

Attól, hogy verekszel, csak egy erőszakos pávián vagy, semmi több. Ilyennel meg ki és miért akarna járni akár most, akár a jövőben?

2018. ápr. 13. 10:58
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem jogos. Törvény tiltja és ha van egy csepp esze, akkor azonnal feljelent téged, te pedig majd fizethetsz mint a katonatiszt.

Tudod ki oldja meg a gondjait verekedéssel? Aki túl hülye ahhoz, hogy kontrollálja magát. Nem csoda, hogy a csaj vele van és nem veled.

2018. ápr. 13. 11:01
 15/26 anonim ***** válasza:
Amúgy nem mellesleg... azèrt miből gondolod h minden nőt elcsábít? Azért ez elég erős sztereotípia.. belefutottál egy .csába,legközelebb normálisabbat néz ki magadnak. Érdekes, nő vagyok,de nincs az a f..sz akiért ezt megtenném a párommal.
2018. ápr. 13. 11:55
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Valamit kifelejtettél.

A férfiak dugni akarnak, bárkire ráhajtanak ha olyanok.

A csajodtól függ kinek rakja szét a lábát, és a csajod van veled kapcsolatban.

A csajod aki magasról leszart téged, a srác csak kihasználta hogy egy ribivel le tud feküdni.

Fura logikád van, hogy a srácot akarod megverni, és nem a csajod, mintha figyelmen kívül hagynád az egész lényeget, és elfelejtenéd hogy a csajod mennyire magasról leszarja a pofád.

2018. ápr. 13. 12:25
 17/26 anonim ***** válasza:

Aztán nehogy ő építsen be a betonba paprika jancsi!

Pattogni könnyű, akkor ciki, ha a másik erősebb mint te :D

2018. ápr. 13. 14:03
 18/26 anonim ***** válasza:
Egyébként megértem a barátnődet, hogy nem veled van, mert te egy agresszív kis pöts vagy.
2018. ápr. 13. 14:04
 19/26 anonim ***** válasza:

Ismerős a sztori, a megcsalásos rész nélkül.

Szakítottam a gyerekkel (hát sajnos szó szerint, hiába volt 23 éves...), rá 1 hónapra (!) meglátott a párommal, ahogy kézenfogva sétáltunk. Az a nyomorék meg az utca közepén nekiesett, meg akarta verni, na persze a párom erősebb volt, úgyhogy a gyerek hamar a földön találta magát. Sajnos az egész szemtanúk nélkül zajlott le, és végül nem lett nagyobb baj, úgyhogy nem lett rendőrségi ügy, de nem rajtam múlt... Annyira rohadtul mérges voltam rá, hogy ha épp nem taglóz le a döbbenet, hogy ilyen szánalmas, akkor még a párom után én is megtépem.

Amit elért ezzel a gyerekes, agresszív viselkedéssel: megbántam, hogy valaha is összejöttem vele, bánom, hogy 2 évet elcsesztem rá, szívemből gyűlölöm és elmondhatatlanul szánalmasnak tartom, hogy ennyire nincs benne semmi férfias méltóság vagy egyáltalán némi tartás...

A páromra viszont nagyon büszke vagyok, hogy még úgy is leterítette, hogy az a dög hátulról esett neki váratlanul...

2018. ápr. 13. 16:07
 20/26 anonim ***** válasza:
Ha megvered viseld a következményeket mert abból rendőrségi ügy lesz úgyis. Lehet megúsznád ezt felfüggesztettel de aki ennyire agresszív az máskor is verekedni fog es előbb utóbb börtönbe mész. Na ott lehetsz akármilyen kemény biztos hogy meg fognak erőszakolni analisan, asszonyt csinálnak belőled, szenvedni fogsz de nagyon. A másik lehetőség hogy addig kemenykedsz meg egyszer ki fogsz egy állatot es szétver téged. Szóval mindenképp te szpod meg.
2018. ápr. 13. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!