Elegem van! Mit tudnék csinálni?
163 cm magas vagyok
vékony
A lány ismerőseim folyton cukizgatnak meg hogy milyen aranyos vagyok ezt meg spékelve egy haj simogatással mert elvileg olyan selymes a hajam, de engem ez rohadtul idegesít (sőt nem csak a lányoknál de már a haveroknál is xD)
163 cm magas vagyok nem egy word trade center.
15 éves létemre el törpülök kb mindenki mellet ( kb mindegyik oszt.társam 180cm ) ez még nem is igazán zavar mert ez van kész, ez ellen nem tudok mitcsinálni. Egyszerüen már elegem van abból hogy nap mint nap ezt kell halgatnom még egy-két tanárnál is pedig egyáltalán nem viselkedek úgy mint egy "cukigyerek". Szeretném leszögezni hogy nem sajnáltatni jöttem magam hanem komolyan érdekel hogy mit tudnék ez ellen csinálni . Ha hibát talál valaki a helyes írásomban .. sajnálom (gyorsan írom ezt ki ) .
A magasságodon be parázz, be fogod érni a többieket. Ahhoz hogy ne viselkedjenek veled így, ahhoz bizony kőkeményen az arcukba kell vágni, hogy "ájjálefele", vagy bármi hasonló módon a tudtukra adni, de tényleg úgy hogy eszükve se jusson többet. (Ezt a veled egyidős korosztálynál nyomatékosan kell tenni. Felnőtteknél, tanároknál pedig simán meglehet beszélni normálisan, hogy ez neked szarul esik/idegesít, és legyen szíves, fejezze be!)
Amúgy én is nagyon alacsony voltam a többiekhez képest aztán 16-17 fele egy nyár alatt annyit nőttem mint a kurw@élet. Most ugyanolyan magas vagyok mint mások. Szóval fel a fejjel, és csak mindig elő... felfele. :D ;)
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!