A világ másik feléről barát?
Nem erdemes komolyabb dolgot belelatni az ilyenbe...
Persze jo vele beszelni,de komoly baratsag nem valoszinu h lesz,es barmikor eltunhet az eletedbol orokre.
Én is pontosan így éreztem pár éve egy srác iránt, az interneten ismerkedtünk meg. Ő az államokban élt, azt hittem, soha nem találkozunk. Folyton csak álmodoztam, hogy milyen lenne, ha itt lenne. Egy idő után komolyabbra fordultak a dolgok és végre megszerveztük at első találkozást. Most meg már több, mint két éve együtt vagyunk.
Mindenki azt mondja, hogy a távkapcsolat/távbarátság sosem működik, de nekünk eddig sikerült fenntartanunk, és amellett, hogy társra leltem, új célokat is találtam a jövőre nézve annak érdekében, hogy véglegesen együtt tudjunk élni.
(Bocsi a nyálas megfogalmazásért, hajnali egy van :P )
#1 : Azóta is dumálunk, nagyon sokat megismertem a kultúrájukról és a vallásáról, meg tényleg aranyos, beláttam, hogy személyesen nem valószínű, vagy nagyon sokára tudnánk találkozni, de beszélgető partnerként viszont nagyon különleges beszélni egy hasonló környezetben élővel.
#2 : Az igen, örülök, hogy összejött ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!