Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy szerezzek meg magamnak...

Hogy szerezzek meg magamnak egy konkrét barátot? (A kérdés nyomokban homoszexualitást tartalmaz) 19/F

Figyelt kérdés

Meleg vagyok, de egy kivételével csak hetero haverjaim vannak, akik mellett nem tudok/merek önmagam lenni. Egy játékon (Pokémon GO) keresztül megismerkedtem egy sráccal, akivel a játékon belüli különböző csapatos események meg hasonlók alkalmával szoktam találkozni. Csomót röhögünk olyankor ezen-azon, szóval alapvetően jóba vagyunk, csak nem ismerjük egymást haver szinten sem. Tudom, hogy meleg ő is, mert látszik rajta, és az egyetlen meleg haverom is mondta. Nem jön be, de szeretnék vele jóba lenni, mert szeretném bővíteni a kapcsolataim a hozzám hasonlóakkal, meg másrészt tényleg rendes srác. Rajtam nem látszik, hogy az vagyok, de valahogy a tudtára szeretném adni, hátha akkor hamarabb belemenne hogy tényleg baráti alapon összeismerkedjünk. Nyilván a félrehívás és kerek perec elmondás lenne a legegyértelműbb, ezzel tisztában vagyok én is, de nem tudom, ez mennyire kivitelezhető ebből a helyzetből adódóan (plusz iszonyat besz ri vagyok, de az már más kérdés :D ). Közrejátszik az is, hogy én most végzek gimiben, ő meg egyetemen, szóval van bő 4 év korkülönbség. Habár vannak egyetemista korú ismerőseim is, nem tudom, őt mennyire zavarná a korom, mégha csak barátságról is lenne szó. Szerintetek mit kéne tennem? Nem vagyok egy nagymester szociális kapscsolatok kiépítése terén.

A goromba kommentektől lehetőleg tartózkodjunk, de minden rendes választ szívesen meghallgatok.

2018. márc. 29. 11:50
 1/4 anonim ***** válasza:
55%

Nem.értem, miért ne tudatnád vele, ha szeretnéd tudatni vele.

Mond neki amit érzel. "Tudom, hogy meleg vagy és úgy érzem ha tudatom veled, hogy én is, akkor gyorsabban lehetnénk jó baráti viszonyba."

2018. márc. 29. 12:06
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne ugy kezd hogy lerohanod a "leszunk baratok?" Kerdessel. Hivd el helyekre ha pl.talalkozol a haverjaiddal hivd el ot is de hangsulyozd hogy barati alapon nehogy felreertse. Ha sokat talalkozgattok nyilvan fogtok beszelni elobb utobb kialakul a baratsag is
2018. márc. 29. 12:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért nem tudsz önmagad lenni? Elég baj az!
2018. márc. 29. 14:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb lenne először első kézből hallani tőle is, hogy meleg, nem arra alapozni, hogy "hát az xy is ezt mondta", meg hogy úgy néz ki. Manapság már majdnem minden férfi melegnek néz ki :D Elég ciki helyzeteket szülhet, akár egy alakuló barátságot is elronthat, ha te biztosra veszed a dolgot, aztán kiderül, hogy nem is úgy van, ahogy gondoltad.
2018. márc. 29. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!