Illik mindig állni a fogadást? Ti mit tennétek ebben az esetben?
A baráti társaságunkban ketten nagyon osztottak valamit egymás között és mikor én odaértem gyorsan megkérdeztek
Én biztos voltam a válaszomban ám egyvalaki nagyon tartotta az igazát. Azt is mondta, hogy fogadjunk rá,hogy úgy van.
Én gondolkodás nélkül belementem, kezet fogtunk. 10ezer ft volt a tét és persze nekem lett igazam. Aztmondta fizetéskor megadja.
Picit elgondolkodtam, hogy elvegyem-e majd? Persze jól fogna a pénz, még csak tanulok és nincs sok keresetem, ő dolgozik de az anyukája rokkant nyugdíjas, nem tudom mennyi pénzük lehet.
Párom állítja,hogy ezt illik betartani és nyugodtan fogadjam el mert a saját baja,hogy belement.(mindenki mondta neki,hogy nincs úgy ahogy mondja)
Mit gondoltok erről,mit tennétek?
Köszi.
Igen én is csodálkoztam,mikor azt mondta,hogy fogadna ennyiben,hogy az a helyes...
Én lány vagyok, ő meg egy barátnőm párja. Arra is gondoltam,hogy megharagudna a barátnőm vajon,ha elvenném?
Vagy adja meg és menjünk el belőle kajálni 4esben? Ez is jó ötlet... Vagy esetleg csak a felét venném el?
Fura nekem ez. A párom győzköd, hogy ha egyszer fogadás volt, azt be kell tartani. Nekem ez az első😄
Ha ő igazán férfi akkor megadja fizetéskor, te meg ne sértsd meg azzal, hogy nem fogadod el.
Utána azt csinálsz vele amit akarsz, elkölthetitek együtt is. Ha meg a barátnőd ezen megsértődik, akkor rossz társaságban mozogsz.
Köszönöm a válaszokat!
Végülis az is igaz, hogy ő is így akart "pénzt nyerni" azért mondott ekkora összeget, csak fordult a kocka.
Csak én túl jószívű vagyok általában és mindenkit megszánok és megsajnálok, ezért gondolkoztam annyit a dolgon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!