Csokkikutya kérdése:
Mit tennétek ebben az esetben? Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Szóval, van egy srác aki régen szoros barátja volt egy lánynak, sajnos miután a csaj bepasizott ezután elfelejtett engem. Olyan szinten hogy nem is köszön meg ilyenek, egyszóval megtiltotta a pasija hogy legyen más fiú barátja.
Hogy tudnák vele kibékülni és lehetne olyan szoros a barátságunk mint régen?
Az a baj hogy már több mint 1 éve várok hogy legyen vmi eredménye, tettem is érte, de ő elutasítja ezt. Letiltott mindenhonnan...
2017. dec. 20. 21:24
1/5 anonim válasza:
Én nem keresném, jobban jársz ha te is elfelejted, már nem akar a barátod lenni.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen en is ezt látnám a helyes döntésnek, de olyan nehéz kiverni ot a fejemből, nagyon szoros baratom volt hosszú idom at es nap mint nap látom suliban is , olyan rossz ez igy
2017. dec. 20. 22:25
3/5 anonim válasza:
Tudom milyen érzés, én is átéltem már ezt. Sokáig próbáltam küzdeni érte, de csak magamnak okoztam fájdalmat vele. Előbb utóbb úgy is elfelejted.
4/5 anonim válasza:
Hat, azt hiszem mást nem nagyon tehetsz, mint próbalod elfelejteni és nem keresed, inkább kerülöd a vele való talalkozast. Idővel "túljutsz" rajta.
5/5 anonim válasza:
Akinek ennyit érsz, az forduljon fel.
Engem is minden brátnöm leszar miota férje párja van. Hát, igy jártak, majd ha bajban lesznek, akkor se akarjanak tölem semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!