Jártál már úgy, hogy valakivel nagyon rosszul indult az ismeretség, nem is igazán kedveltétek egymást, de aztán mégis nagyon jó barátok lettetek? Mi változott?
Figyelt kérdés
A fordítottjáról gyakran olvasok kérdéseket, csalódás barátokban, megszakadt barátság, helyrehozhatatlanná alakult jó emberi kapcsolatok. Na de mi van a fordítottjával? Ha a kezdeti stádium rossz, akár még bosszant is a másik.2018. márc. 24. 11:00
1/5 anonim válasza:
Jártam így. Nem kedveltem az illetőt, sőt sokszor idegesített a stílusa és a mondanivalója is. Aztán egyszer egy váratlan és nem kellemes szituációban ő volt az, aki rögtön a segítségemre sietett, és mellettem állt. Azóta másként gondolok rá, és bár barátok nem lettünk, de jóban vagyunk.
2/5 anonim válasza:
Legjobb barátnőm állítása szerint amikor elkezdtünk együtt dolgozni ki nem állhatott és nagyon idegesítő voltam neki. Aztán nem tudom hogyan de jóban lettünk:)
21 F
3/5 anonim válasza:
Igen, volt ilyen. Ellentétes volt az illető személyisége, de okkal cselekedett úgy, ahogy és rendszerint igaza is volt dolgokban. Emiatt változott meg pozitív értelemben a kapcsolatunk.
4/5 anonim válasza:
Volt. Szar szülei vannak, ennyi, rossz viselkedésmintákat tanult
5/5 anonim válasza:
Hát, több emberrel is jártam így. Eleinte kölcsönös volt köztünk az utálat, mára olyan haveri viszonyban lettünk. Barátaimnak azért nem mondanám őket, de jó néha velük lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!