Nektek volt olyan barátságotok, amiről azt gondoltátok, hogy életre szóló, de végül mégis megszakadt?
Akár a miértjét is leírhatjátok.
Nekem az elmúlt 2 évben kopott ki egy 15 éves baráti kapcsolatom, minden drámai ok nélkül.
Egyre kevesebbet tudtunk találkozni, aztán a baráti körünk kibővült, vagy mondhatni inkább beleolvadt egy nagyobb társaságba, akikhez nem igazán tudtam közelebb kerülni.
Ő viszont nagyon jó viszonyt alakított ki a többséggel és ezután egyre kevésbé kezdte keresni az én társaságomat, független a nagyobb baráti körtől, én magam pedig egyre kevésbé találtam a közös hangot.
Mostanra pedig az egykori barátság egy haveri viszonnyá alakult.
Volt. Férfi/nő barátság.Nem is olyan régen ért csúnya véget. Olyan volt, mintha testvérek lennénk, hetente beszéltünk, tudtunk egymásról (majdnem) mindent. Aztán az egyik találkozásnál nagyon lekezelően viselkedett, visszagondolva látszik, hogy igyekezett megsérteni. Utána nem vette fel a telefont, nem válaszolt semmilyen üzenetre.
Mint kiderült, összejött egy kolléganőjével, aki féltékeny volt rám, és ezért épített le. Ami fáj még, hogy nem volt annyi gerinc benne, hogy a szemembe mondja az igazat, hanem ilyen sunyi módon intézte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!