Miért nem vagyok elég jó az embereknek?
Miért csak akkor kellek amikor szükségük van a segítségemre és máskor le sem szarnak?
Ez természetes az embereknél, hogy csak olyan személyekkel barátkoznak akik valamilyen fajta hasznot is jelentenek számukra?
Sokat dicsérnek, hogy milyen kedves, rendes vagyok meg segítőkész, ám mindig csak akkor keresnek ha kell a segítségem. Nem érzik azt talán, hogy ez nem teljesen fer?
Egyáltalán, hogyan kell barátkozni? Ha nem a jóságot, akkor mit kell adni ahhoz, hogy barátaid legyenek? Igazi barátaid...
1
Nem azert segitek mert meg akarok felelni, pusztan szerintem ez igy emberseges. Nem igy akarok baratokat szerezni amugy, de meghokkento, hogy ezt amugy senki nem ertekeli. De miert nem? Ez nem fontos manapsag?
Mikre epulnek manapsag a baratsagok? Letezik igazi baratsag vagy az mar divatja mult? Mindenki ugy baratkozik hogy azatal valamilyen haszonhoz is jusson?
"Mikre epulnek manapsag a baratsagok? Letezik igazi baratsag vagy az mar divatja mult? Mindenki ugy baratkozik hogy azatal valamilyen haszonhoz is jusson?"
Mindenkinek más az értékrendje, mindenki mást nevez barátnak. Szerintem a barátság olyan, mint a szerelem, nem lehet tudni előre, hogy hol fogsz rábukkanni. Az alapja a szeretet, márpedig ha valakit szeretsz, akkor nem vársz cserébe semmit azért, hogy jó vagy hozzá, hanem azt nézed, hogy ő boldog legyen. Ha valakihez elkezdesz így viszonyulni, akkor majd látod, hogy szívesen veszi-e, vagy nem. Ha igen, akkor viszonozni is fogja, látni fogod, hogy ő is figyel rád, megteszi, amit tud, hogy boldogabb legyél. De ha elzárkózik, akkor jobb hagyni (mint a szerelemben is: attól, hogy te beleszeretsz valakibe, még nem biztos, hogy ő is beléd, és akkor nincs mit tenni, csak remélheted, hogy majd lesz más).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!