Srácok, de főleg lányok! Ilyenkor mi van?
Nyíltan állítjuk, hogy egymással érezzük igazán jól magunkat, tényleg mint zsák a foltját. Én kimondtam, hogy szeretem, ő is szeret azt mondta, de nem áll készen egy kapcsolatra.
Meg lehet még menteni a helyzetet? Van még esély arra, hogy készen álljon egy kapcsolatra? Esetleg arra van esély,hogy ne távolodjunk el?
Ha végleg eltávolodunk egymástűl nekem végem. Nagyon magányos vagyok, barátaim sincsenek.
Vajon velem lehet a baj? Van rá esély, hogy mégis készen álljon egy kapcsolatra?
Járt már valaki hasonló cipőben? Mit tettetek ilyenkor?
Mi történt veletek ilyen szituációban?
Nagyon fontos nekem <3
kérdezd meg tőle, hogy ő hogy érez, beszélgess a témáról vel, mondd el te is, részletesebben. de figyelj hogy ne érezze magát kellemetlenül
nagy esély van rá hogy ebből már emmi nem lesz
Ez a nem áll készen kapcsolatra egy lekoptató duma, igazából nem jelent semmit. Vagyis annyit, hogy veled nem akar összejönni.
Hagyd, csak szenvedni fogsz, ha erőlteted.
"nem áll készen egy kapcsolatra"
Ezt azok mondják, akik nem merik a szemedbe mondani, hogy nem akarnak tőled semmit :D Ez a "szép" kifejezés arra, hogy nagyon is készen áll egy kapcsolatra, csak nem veled. Te csinálhatsz bármit, soha nem fog "készen állni", ha meg jön a "nagy ő", akkor egyből kész lesz...
Hali
Vagy ez a nő-i taktika...
Fussmég párkört, napi kapcsolat iskola munkahely ahol mindenképp van véletlen kontakt ott könnyű!
Ha nem jön össze köszönd meg a leckéket és a tanításokat a fentieknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!