Végig kamuzott? Vagy mi ez? És ilyenkor mi a teendő?
Itt, GyK-n megismerkedtem egy lànnyal (én is az vagyok), idősebb nálam , először privatban, majd emailben beszélgettünk, lassan fél éve levelezunk. Viszont Volt néhány furcsa észrevételem...
Először is kíváncsiságból rakerestem a nevére, hogy milyen kérdéseket tett is fel (furcsa, tudom xD), és egyikben tett fel magáról valami kapcsán képet, majd valaki válaszban egy linken bemasolta ugyanazt a nőt, egy oldalról, temérdek fotóval, és nyilvánvalóan nem egy volt magyar.
Azelőtt cseréltünk fotót priviben (elég jó barátnők lettünk ), és küldött egy fotót a volt pasijaval, és mesélt néhány dolgot, a közös hobbijaikrol, ráadásul a keresztnevét is elárulta. Ez volt nyáron.
Ma még írt újra, mivel új barátja van, kértem, hogy meséljen róla. A neve ugyanaz, ráadásul a jobbik stb is stimmel, mint azelőtt...és nem az exe, 1000%.
Nyilvánvalóan akkor kamuzott végig... Hogyan lehet szembesíteni?
Küldjem el neki az azelőtti üzenetet, amiben ugyanazokat írja? Vagy hogyan??
Biztos, hogy kamu. Mesélt egy youtube csatornáról, ami a közös hobbijaikrol szól, még nyáron, most meg azt írja, nemrég követi, mióta az új párjával van (kb 1 hónapja), ez is egy elég konkrét.
Na szóval szerintetek mi legyen??
Én 14/l, ő (állítólag) 22/l
Jobbik=jobbik xD egy magyar=nem magyar
Fránya autocorrect xF
"rákerestem a nevére, hogy milyen kérdéseket tett is fel"
Ilyet hogy lehet??
Fú kislány nagyon vigyázz az ilyen gyökerekkel.
Én egyszer 12 (!!!) éves lánynak adtam ki magam csak kíváncsiságból ezen az oldalon, meg chat-en, úgy tettem fel valami ártatlan kérdést. Perceken belül vagy hat privi jött állítólagos kislányoktól, meg "barátkozni" akaró úriembertől. A kislányokról pár levél után átlátszóan kiderült, hogy nem azok. Egyikük bugyis fotót is kért érdekes módon.
Mielőtt valaki belekötne, hogy miért jutott eszembe ez: az egyik rokonlányt is megkörnyékezte hasonlóan egy barom. Kíváncsi voltam, tényleg ennyire para a helyzet. Hát az.
Azért már nem vagyok annyira kicsi :D
Sajnod nekem is rengeteg privát érkezik képekért...sok erre a perverz
Az a gond, hogy ebben a "lányban" nagyon megbíztam naivan, majdnem mindent tud rólam, persze nem egy hét után...egyetlen fotót látott rólam, az is két éve készült, azóta rengeteget változtam.
Hogy lány volt-e, szerintem igen, a stílusából egyértelmű, esetleg jól álcázza magát...már nem tudom,mit hihetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!