Mit gondoltok? Össze vsgyok zavarodva.
Lány létemre szeretek játszani a Rainbow six siege nevű játékon keresztül "megismertem" egy srácot. Nagyon kedves. Viszont anyukám azt mondta, mivan ha ez ilyen kamu izé, és 40 éves férfi aki kihasználja a gyerekeket.
Beszélgetünk és megkérdeztem hol lakik. Azt írta Vásárhelyen, ami Szlovákiábam van, de már az első pillanatbam mondta hogy romániában él.Romániában csak Marosvásárhely van. Talán ez az egész kérdés hülye, sőt biztos, de érdekel a véleményetek.

Három eset lehetséges:
1. Anyukádnak van igaza
2. Rövidítve utalnak a lakóhelyükre. Elvégre hányan használják Pestet Budapest helyett a mindennapok során utalás céljából?
3. Kamuzik és nem tudja hol van Vásárhely.

Nyugodtan beszélhetsz a sráccal, amíg nem kezd flörtölgetni veled, nem kér képeket vagy nem akar hirtelen személyesen találkozni addig sok rossz nem sülhet ki belőle. Akkor már tényleg kezdj gyanakodni.
Nekem sok ismerősöm van, aki rövidítve használja a lakóhelye nevét és Marosvásárhely valljuk be, elég hosszú :D A gyerekkori városunkat pl. mindenki két betűvel rövidíti, én is így szoktam csípőből hívni, már észre sem veszem. Ez még nem jelent semmit.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!