Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az egyik barátnőm “utánoz”....

Az egyik barátnőm “utánoz”. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

elmesélek neki valamit, azt visszamondja másoknak a sajátjaként.

máskor meg a szavaimat veszi át szó szerint. És van hogy nekem mondja ezt, visszakérdez nekem, hogy ugye szerinted is?

2018. márc. 14. 11:37
 1/5 anonim ***** válasza:
83%

Ha egy történetet mesél el, mintha vele történt volna az gáz.

De hogy ugyanazokat a szavakat használja, abban nincs semmi. Sokat vagytok együtt, ragad rá, így ő is használja. Nincs ebben semmi rossz vagy utánzás.

2018. márc. 14. 11:40
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
Meséld el neki, hogy elfertőződött az aranyered. Remélem azt is továbbadja sajátjaként és mindenki rajta röhög majd.
2018. márc. 14. 12:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Te ilyenkor miért aszisztálsz neki? Miért nem vágod rá rögtön hogy " de hát Eszter ezt én mondtam neked,elfelejtetted? " vagy" ne hogy már nekem mond mikor ezt én találtam ki" reagálni kell mert így totál hülyének néz.
2018. márc. 14. 13:18
 4/5 anonim ***** válasza:
52%

Beszélj gyorsan, például: Görbe bögre

forog körbe, karimája, kerek pörge. Pördül görbül kerekedve, fürgén forog körbe-körbe. Ha elég gyorsan mondott nem fog tudni utánozni. Bízz bennem!

2018. márc. 14. 13:39
 5/5 timarim01 válasza:

Egy részről kezeld úgy, mint egy elismerés feléd, hogy pl. milyen izgalmasnak tartja az életed.

Másik részről, menj bele egy kisebb játékba. Amikor elmesél egy ilyen történetet, kezd el kérdezgetni, részletekről - meséltesd vele a történetet, és kérdezz olyanokat, amiket nem meséltél neki. És mintha egy vicces könyvet olvasnál, hallgasd meg miket talál ki. Ez egy kicsit macska egér játék, ahol ha átveszed az irányítást, te leszel a macska.

Bár szerintem, ha tényleg jó barátnők vagytok, akkor érdemes "utána járni", hogy mi az oka, hogy a te történeteidet használja.

2018. márc. 16. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!