Mit csinálnak a korombeliek?
Figyelt kérdés
Barátokat akarok szerezni de már ha egy társaság kiközösít is jobb mint a semmi. 28 éves férfi vagyok. És az érdekel hogy mit csinálnak a korombeliek amikor nem dolgoznak! Nemtől független.2018. márc. 13. 16:24
1/7 anonim válasza:
25 éves lány vagyok, bulizós sose vahyok és családi okokból nem épp tipikus 25 évesként élek.
Én túrázni, úszni, kicsit futni, főzni, sütni szeretek. Szeretem a kötetlen kocsmai dumálgatásokat is. Fotózni is szoktam.
Ezek egy részével lehet új emberekkel ismerkedni.
De amúgy úgy látom, a zöme vagy partiarc vagy társasjátékozós (és ez a tábor sokszor egyáltalán nem iszik).
2/7 anonim válasza:
ez aranyos! :D :D :D Vajon mit csinàlnak a felnőttekamikor nem dolgoznak?Ezen èn is szoktam gondolkodni.Főleg nyáron.Hàt figyelj attól függ milyen karakter ,nem lehet általànosítani de a többség semmit nem csinàl nincs hobbijuk legalább is nagyon kevésnek.Ledöglen otthon a tv előtt vagy számítógépeznek olvasgatnak böngészgetnek neten ,autót szerelgetnek és ennyi.Akinek meg csalàdja van a gyerekeit pesztrálja és kész.Legalàbbis még csak erre láttam példát sajnos.
3/7 anonim válasza:
Figyeled az első nagyon rád kattant :D
4/7 anonim válasza:
Nemrég válaszoltam egy hasonló kérdésre, bemásolom ide is: Időnként tanulok (online képzéseket csinálok), amennyit tudok utazok, kirándulok/túrázok a környéken, színházba/moziba/tudományos kiállításra megyek, találkozom a barátaimmal és elmegyünk beülni enni-inni-beszélgetni vagy valamilyen programra (pl. szabadulós szoba, bowling, mozi), olvasok (heti 2-3 könyv minimum), xboxozok, sorozatot vagy filmet nézek, koncertre, fesztiválra megyek (gasztrofesztiválokra is, nem csak zenei), edzeni járok heti párszor. Az unalom sose volt része az életemnek, rengeteg minden érdekel.
5/7 A kérdező kommentje:
Kössz a válaszokat. Érzem hogy árad belém a tudás. Bár lehet valami más -_-
2018. márc. 13. 16:44
6/7 anonim válasza:
26 éves vagyok. Eléggé fontos a karrier számomra, így keveset vagyok otthon. Ha mégis otthon vagyok, akkor átlagos dolgokat.
Főzök, olvasok, filmezek, youtube, játszok, stb. hétköznapi műveleteket.
7/7 anonim válasza:
Én 22 éves vagyok, lány. Bárhova megyek, bkv-val teszem, így utazás közben van időm olvasni. Járok edzeni, de nem minden nap persze. Amit minden nap csinálok, az a bolyongás. Nem szeretem, ha úgy telik el egy napom, hogy ne néztem volna meg valami újat a környéken. Leszállok mondjuk egy megállóval előbb, gyalog megyek, bemegyek egy olyan boltba, ahol még sosem voltam. Tehát én szabadidőmben olyan helyekre megyek, ahol még nem voltam. Persze ezalól kivétel minden ismeretlen srác ágya és hasonló helyzetek. Ezt itt gyakorin fontosnak éreztem hozzátenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!