Mit gondoltok? Ez tényleg ennyire nem tolerálható dolog, ha elfoglaltabb ember vagyok?
A kérdésem már kiírásra került egy másik kategóriában, de hátha több segítséget kapok:)
24 éves vagyok, egyetemre járok, mellette a családi vállalkozásban is segítek rendszeresen, aktívan kiveszem a részemet, ami nagyon elvesz a szabadidőmből + vőlegényem is van, aki szintén lefoglal hál' Istennek. Nem tudok panaszkodni, DE.. Sajnos ezáltal nagyon sokszor én nem tudok a barátnőkkel tartani ide-oda, pláne éjszakázni. 1., hogy vőlegényem van, nekem már nem fér bele az éjszakai kimaradozás, piálgatás. Délutáni kávézás, esti traccsparty stb. természetesen igen. 2. Általában örülök ha hétvégét otthon töltöm pihenéssel, de nem vagyok azért besavanyodott.
A barátnőim közül 2-nek pasija van, a többi szingli.
Kitalálták, h mi lenne ha szombat este beülnénk valahova dumálni, mivel már régen beszélgettünk + egyikük messzebbre költözött és most jön haza a hétvégére. Belementem, mert jó ötletnek tartottam, de másnap döbbentem rá, h erre a hétvégére van a ház körüli nagy munkálkodás, ami azt jelenti, h reggel kezdjük a munkát és általában este 6-7-ig is eltart. A végére általában már teljesen hulla vagyok, csak beledőlök az ágyba, ráadásul a vőlegényem is jön hozzánk (nem élünk még együtt) és elég parasztság lenne, h a munka után fognám maga, h "hello, én mentem a barátnőkkel ki", majd otthon hagyom anyukámékkal, vagy haza küldeném... Picit tartok ezt nekik így megmondani, mert az lenne MEGINT, h "Tudtuk, h úgysem jössz, h valamit kitalálsz, amiért nem tudsz ott lenni.." és h is mondjam, picit megalázónak érzem ezt, és rosszul is esik. Végül is igazuk van, de mit tudok tenni ha mindig olyan az időpont, ami nekem nem felel meg?! Ha pedig azt fogom mondani, h "Bocsi, de fáradt vagyok", ami igaz is lesz, tudom előre, akkor is csak a szöveget kapom, h "Kifogás"... Nem tudom, h mihez kezdjek, mert gyűlölöm a nehezteléseket, rosszul érzem magam tőle. Szerintetek? Ti mit tennétek? Párommal beszéltem erről, mondta, h ha szeretnék kimenni velük, akkor nem gond, simán el is visz és értem is jön, bár szerinte sem lesz erőm ahhoz, h még este kimenjek szórakozni. Akkor tényleg várjak addig a napig és majd a nap végén meglátom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!