Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nektek hány barátotok/barátnőt...

Nektek hány barátotok/barátnőtök van?

Figyelt kérdés
Akik nem csak haverok, hanem tényleg, akikkel minden nap beszéltek, segítetek egymásnak, ha kell. Én összeszámoltam, 12 ilyen ember van. Csak az a baj, hogy abból 5, akik tényleg a legjobbak nem itt laknak a közelemben :( Néha úgy érzem, hogy kevés, de igazából nem is az.
2018. márc. 8. 16:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0.
2018. márc. 8. 18:20
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Egy sem, mivel túl nagyok az elvárásaim, viszont bővelkedek olyan haverokban, akiket a legtöbb ember már a barátjának tudna nevezni, csak nekem esik nehezemre.
2018. márc. 8. 19:53
 13/18 anonim ***** válasza:

Egy sincs.

De azt sem akarom elhinni, hogy neked 12 olyan ember van az életedben, akikkel napi szinten tartod a kapcsolatot. Kivéve, ha gyerek vagy és az a 12 mind az osztálytársad, így akarva akaratlanul is velük töltöd az időd nagy részét.

Szerintem a felnőtteknek legfeljebb 1 vagy 2 ember lehet az életükben, akikkel (a családjukon kívül) napi vagy legalábbis gyakori kapcsolatban vannak. Többre egyszerűen nem is lenne idő.

32/N

2018. márc. 8. 20:09
 14/18 A kérdező kommentje:
A kerdes ota gondolkodtam, es tenyleg van 12 emberke, akik segitenek, ha kerem oket es ez kolcsonos. Nem beszelek minddel napiszinten, mert arra nincs idom, de egy hheten haromszor minimum. Barmennyire is hihetetlen, de van ilyen. Aztan majd hogy kiben kell csalodnom es kiben nem, mar a sors donti el. Eddig nagyon sokat csalodtam sajnos, ezert szukitettem a barati koromet. Marmint, nem felvagasbol, de regebben tenyleg rengeteg emberrel tartottam a kapcsolatot, es rajottem, hogy hulyeseg. Ki tudja, biztos lesznek meg ujak, lesznek, akik elmennek. - 18, lany
2018. márc. 8. 20:14
 15/18 anonim ***** válasza:
2 ilyen ember van az életemben.A legjobb barátom és a párja.Ugyan nem beszélünk minden nap és a kis távolság miatt ugyan találkozni se tudunk minden héten,de tudom,hogy ha baj lenne,rájuk mindig számíthatnék.A többiek maximum haverok számomra.
2018. márc. 8. 20:25
 16/18 anonim ***** válasza:
Haverom, jó ismerősöm sok van, tényleg közeli barátom 1-2 csak.
2018. márc. 8. 20:25
 17/18 anonim ***** válasza:

Már 1 sincs (1 volt, csúnya véget ért.)

$zar érzés, főleg, hogy NEM felszínes kapcsolatot nehéz kialakítani... Így sok esély nincs rá, hogy ez megváltozik.

29N

2018. márc. 9. 07:34
 18/18 anonim ***** válasza:

3 ilyen ember van. Egyik a vőlegényem, a másik pedig 2 barátnőm. Sajnos tőlük messze lakunk már, de mégis lehet rájuk számítani.

(Régen volt még egy lány, akit a barátunknak hittünk, de középsuli után kiderült, hogy nem volt az. Utólag belegondolva ez már régen is látszott, csak valahogy nem vettük észre.)

2018. márc. 9. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!