Tanácsra lenne szükségem. Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy legjobb barátnőm akivel 7 éve vagyis 1. Osztálytól bátnők vagyunk. Az elmúlt 2 évben minden szünetbe kb. a másik osztályokba járkált át és kb állandóan ott volt és le se szart. Szóval úgy értem nekik mindent elmond nekem meg lószart se mástól kell megtudnom mindent ha tudni akarok valamit is. Most már kezdek kiakadni hogy mi a lószart csináltam amiért ennyire érdekelem. Ja és hozzá kiposztolja instára hogy mennyire imád meg minden de kezdem úgy érezni hogy elveszítem olyan szar érzés látni hogy másokat ölelget a folyosón és másokkal van meg nevetgél szünetbe! Annyira fáj néha hogy elmondani nem tudom! Szerintetek mi legyen? Mit csináljak?2018. márc. 5. 17:38
2/8 A kérdező kommentje:
Jó oké erre én is gondoltam de annyira komplikált maga ez a dolog hogy nem is tudom...
2018. márc. 5. 17:58
3/8 anonim válasza:
Hát,ha ő már nem érdeklődik irántad, akkor szerintem ennek a barátságnak annyi. Beszélj vele, ha nem jön össze, akkor kb meghalt ez a barátság.
4/8 A kérdező kommentje:
Hát én is ezt gondolom de majd látjuk... nagyon rossz...
2018. márc. 5. 18:13
5/8 anonim válasza:
Szerintem is vele beszélj erről. Ugyanazt mondd el neki amit itt leírtál és kérdezd meg, hogy barátok vagytok-e még, vagy már csak ismerősök.
6/8 Norela válasza:
Sztem meg bekerult most ebbe az új társaságba, és vannak ilyenek, akik ilyenkor ejtik a régieket az újak miatt. Mintha szerelmes lenne, úgy viselkedik.. Picit hagyd magára, ne jarkalj mindig a nyakára és ha tényleg jó bnod, vissza fog térni :) vagy el sem megy tőled igazán. Addig te is próbálj mással lenni és nem idegelni magad :)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ de valahogy ez igy megy 2 eve és van olyan amikor ülünk a padon és beszélek hozzá és a mondat közepén feláll és elmegy másokhoz és ott hagy a francba. Meg amikor másokat a semmiből megölel és aztán elmegy és otthagy és csak nézek hogy most mi a f** legyen?! És akkor keresem őt szünetekbe és nem találom mert elmegy azokhoz. Ja a legjobb az az hogy nekik mindent elmondd hogy ki tetszik neki meg mindent nekem semmit nem mondd el. Idáig eltürtem de most már annyira elegem van hogy elmondani nem tudom. Egyébként nem járok a nyakára meg semmi de azért amikor ott hagy akkor feltudom húzni magamat és betudnék rúgni egy ajtót hogy azokkal van vagy inkább azokat választja akik soha nem tettek meg érte semmit soha nem voltak meglátogatni a kórházba amikor bent volt (én mindig mentem) és 7 éve mindenben támogatom őt és ezt kapom. Szép. Azt kihagytam hogy ez bagyon vicces volt egyszer ezek a nagyon jo baratai jol hátba szurták elmondta nekik h neki ki tetszik es jol elpletykaltak es utana velem kezdett el kiabalni hogy en hogy kepzelem hogy en ezt elmondom mindenkinek ugy hogy nekem egy szoval se mondta hogy ki tetszik szoval ja. Meg azert akarok vele beszelgetni hiszen o a legjobb baratnom elvileg es setalunk a folyoson beszelgetunk egyszer csak bemegy egy terembe es kesz elvesztettem mar nem latom abban a szunetbe mert a draga kis barataival log akiktol mellesleg hanyni tudnek. Ennyi a velemenyem. Nagyon elszomorito
2018. márc. 5. 21:53
8/8 Norela válasza:
És neked akkor tényleg szükséged van ebben a pillanatban egy ilyen barátra, aki egy perc alatt lecserél másra? Nem hiszem :) elhiszem, h szar, de attól h idegesíted magad, még nem lesz jobb. Tényleg próbálj mással foglalkozni fejben is, meg amúgy is. Te is legyél picit másokkal, nemcsak ő létezik a világon. Vagy igen? :)
Ha meg hátba szúrták, úgy kell neki. Majd rájön h te ott vagy mindig. Adj neki időt.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!