Barátaim kibeszélnek a hátunk mögött, de szembe nem mondják?
Barátomat a hétvégén mutattam be nekik. 3 hónapja vagyunk együtt, 10 év van köztünk. Barátaimnak mikor bemutattam akkor úgy láttam, hogy örülnek nekik, miután szóba jött a kora akkor láttam egyfajta meglepődést rajtuk, ma konkrétan visszahallottam, hogy rajtam röhögnek, mert "generációt" váltottam, és inkább keresem az anyagi biztonságot.
Én 18 vagyok, barátom 28. Nem érdekel barátaim véleménye, de szembe is mondhatnák.
Mindenhol ez van,mindenki mindenkit kibeszél a háta mögött,lehet az család,iskola,munkahely,baráti társaság,stb.
Te meg azt választasz,akit akarsz,a te magán ügyed.
Csak ezzel az anyagi biztonság dologgal vigyázz,mert hosszú távon senki sem szeret pénzelni senkit,aztán nehogy kopp legyen belőle.
Sajnos azt látom, hogy ez a normális. Tapasztalataim szerint, az a vicc, hogy nem is feltétlenül gondolják úgy, mint ahogy állítják. Birka mód összecsődülnek, mondják amit szerintük a másik hallani akar. Sima szocializálódás.
Ha feléd nem viselkednek máshogy és nem látod a dolognak kárát, akkor hagyd rájuk, ne foglalkozz velük. Ha nem erről pletykálnak, akkor másról. Ha nem ők, akkor mások...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!