Adjam ingyen, hogy megmutassam én más vagyok, mint ő?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, persze nem a legjobb, de elég jóban vagyunk...laktózérzékeny vagyok és nyert egy pici csomagot, ami ilyen dolgokat tartalmazott és nem adta oda, pedig neki nincs szüksége rá. Persze nem is kértem el tőle, csak én fordított helyzetben odaadtam volna. Én már annyi mindent adtam neki, amire én nekem nem volt szükségem, és tudtam, hogy neki lehet jól jönne. Emberek vagyunk, ne ott segítsünk egymáson ahol tudunk? Vagy én túlzom e, hogy kicsit rosszul esett? Nem várom vissza amit adok, de erre nem volt szüksége, még morgott is rajta, hogy pont azt nyer. Most van egy ruhám(alig viselt) amit elszeretnék adni. Neki megtetszett. Most pénzt kérjek érte tőle? Nekem ez kellemetlen de megérdemelné.. de szerintem nem fogok.2018. márc. 4. 08:35
11/11 anonim válasza:
Elvártad volna, hogy neked adja. Ez az igazság. De néma gyereknek anyja se.. tudod hogy van ez. Kérd meg, hogy ha még megvan neki, adja oda a ruháért cserébe. Amúgy a laktózmentes dolgokra nem megy rá a gatyád, ha nem a flancos bio-kókuszizű-bio-mandulás-bio-szójatejet veszed, hanem pl az egyszerű aldis vagy riskás laktózmentes tejet. Deal? Csomag a ruháért. Ha meg úgy érzed, túl sokat adsz és elvárod, hogy vissza is adják, adj kevesebbet, vagy inkább adj olyannak, aki meg is érdemli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!