Az emberek nagy részének van legjobb barátja?
Fiatalok körében legalább is ezt vettem észre, hogy az a ritkább, ha valakinek nincs legjobb barátja, ha nem is sulin belül, akkor gyerekkorból, sulin kívül, környéken tuti van majdnem mindenkinek egy. Nem?
Tudom, hülye kérdés, de gáz, ha valakinek nincs?
Egyszerűen nincs, de nagyon szeretnék egyet. :/
Nekem a testvéreim.
Egy idegenben nem tudok megbízni.
Nekem sincs. Mert elvesztettem.. Illetve ő dobott el, de az mindegy. Már nincs. És veszettül hiányzik :(
És már soha nem is lesz, mert vele együtt a bizalmam is olyan szinten megrendült, hogy többet nem tudom ugyanazt adni senki másnak, már neki sem. :(
Sajnálom, előző, részvétem a veszteségedért. Biztos nagyon nehéz lehet, meg ugye az is, hogy már nem bízol meg senki másban. Meg mindenkit hozzá hasonlítasz, és az az érzés, hogy nem találsz hozzá hasonlót sem... szörnyű lehet.
Én annyira szeretnék egy összetartó kis csapatot, ami inkább olyan lenne, mint egy család, és az se lenne baj, ha kicsit elkülönülnénk a világtól, de mi számíthatnánk egymásra, és ez lenne a lényege dióhéjban.
Túl sokat álmodozom, ez a baj... :D
Annyira szomorú, de sajnos igaz ez.
Bár néha úgy érzem, hogy még magamra sem számíthatok. :D
Na mindegy, köszi a válaszokat!
Értem, köszi.
És az igazi női barátság? Vagy olyan nincs is? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!