Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan tudnék barátokat...

Hogyan tudnék barátokat szerezni "új emberként" egy kis faluban? 15/L

Figyelt kérdés

A nagypapám egy kicsi faluban él az élettársával,már most járok le néha hozzájuk,de kb. a fél nyaramat náluk fogom tölteni,és szeretnék barátokat szerezni,hogy ne unjam szét majd magam. Viszont ez itt egy nehézkes procedúra. Eleve is kevés gyerek él itt,de hétköznapokon egyet sem lehet látni az utcákon(természetesen iskola vége után jönnek haza,de akkor ugye én is az iskolából jövök haza,magyarán nem tudom akkor látni őket),hétvégente a közértnél egy-egy megfordul,de ők mindig sietnek és nem állnak le beszélgetni. Azt meg úgy nem szeretném,hogy csak úgy becsöngetek házakba,hogy "Csókolom,jöttem ismerkedni" . Falunapon mindig megtelik a falu főtere emberekkel,rengeteg gyerek szokott ott lenni,de az mindig csak nyár végén van.

A személyiségemről annyit,hogy nagyon nyitott,kedves,segítőkész ember vagyok,mindenkit elfogadok olyannak.

Elmondtam ezt a papának,hogy nem tudtam eddig barátságokat szerezni itt,azt mondta,hogy lehet,hogy megijednek a nagyvárosi,'menő' széplány külsőmtől. Szerintetek lehet ebben ráció? Igaz,egy tehetős,értelmiségi családból származom,jól szituált vagyok(mai szóhasználatban véve divatos,stílusos) és az ottani emberek jelentős része elég szegény,nehéz körülmények között él,de én emiatt senkit sem nézek le,nem játszom a felsőbbrendű beképzelt pi* sát,nem a külsőségek alapján ítélek meg valakit.

Ui. Nem a neten szeretnék ismerkedni,az az opció helyből kilőve.

Szerintetek hogyan tudnék ott barátokat szerezni?

Minden hasznos,segítőkész választ szívesen fogadok.

2018. márc. 3. 22:59
 1/1 anonim válasza:
Szerintem menj el ha jó idő van arra a térre vagy parkokba, játszóterekre nézz el (mi is ‘bandázunk’ játszótereknél, vagyis inkább a mellette lévő padoknál). Nyáron ha van valami program azokra is menj el, bár ott lehet olyan is aki csak ‘átutazóban’ van. Most suliidőben pedig hétvégente menj el a nagypapádhoz, lehet olyankor valaki hazajár. :)
2018. márc. 3. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!