Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek ha nem tudok...

Mit tegyek ha nem tudok barátkozni?

Figyelt kérdés
25 éves lány vagyok. Alapból kedves embernek tartom magam, olyannak aki bármikor ott van ha a másiknak segítség kell. Sajnos ezt sokszor ki is használták páran. Szeretek kirándulni, múzeumba járni, könyveket olvasni. Kint élek Angliában és itt tanulok. Sok olyan ember van akivel napi szinten beszélek, de ok vagy túl elfoglaltak, mert a suli mellett dolgoznak, gyereket nevelnek, vagy nagy a korkülönbség vagy a kulturális különbség végett sosem szervezünk sulin kívüli programot. A múlt héten volt egy képzés ahol kicsit kötetlenebb feladatokat kellett csinálnunk. Ide is egyik részről azért jelentkeztem, mert legalább új embereket ismerek meg. A hét végére mindenki ölelkezett meg megadta egymásnak a facebook élérhetőségét, nekem meg max ilyen "jó öleljünk meg téged is a végére" jutott. Szeretem a komolyabb témákat. Számomra egy jó téma pl. a SpaceX rakétakilóvese, táplálkozás, testépítés, utazás, tudományos hírek de amikor ezeket a témákat felhozom, akkor a beszélgetőpartnerem csak néz, hogy o ezekhez nem ért (egyébként tudományos képzésben vagyok). A kötetlenebb beszélgetésekben rossz vagyok és az embereknek inkább erre van szükségük ahogy tapasztalom. Van párom, de lány barátnőkre is szükségem lenne.

2018. febr. 26. 00:32
 1/6 A kérdező kommentje:
Az alap probléma, hogy amióta kint élek Angliában (5 éve) azóta a páromat leszámítva senkivel sem barátkoztam és elég hallgatag típus vagyok. Sokan gondolják azt rólam, hogy félénk vagyok, pedig csak nincs mit mondanom. Ha beszélgetést kezdeményezek valakivel, akkor olyan eroltettnek tűnik az egész.
2018. febr. 26. 00:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Sajnos ezt én is tapasztalom, hogy a komolyabb témákat nem érdeklik az embereket. Na meg én mindig is csak pótlék voltam...
2018. febr. 26. 00:44
 3/6 anonim ***** válasza:
64%

A női barátságok vezérfonala többnyire nem a Élet és tudomány legcsalafintább híreinek kitárgyalása. Ha erre vágysz, a pároddal, szakirányú kollégáiddal, családdal lehet a legkönnyebben.

A nők elsősorban érzelmi élményt nyújtanak egymásnak, mert meghülyülnének a kőszívű férfiak között, akik véletlenül is a lelkükbe gázolnak.

A közös vásárlás is egy feldobottság, egy kis élet vidámság, amit a párjuk pont csak más csirkék mustrálásakor érez.

Muszáj kompenzálni a párjukat. Ilyenkor nem számít az űrsikló.

2018. febr. 26. 05:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Lányként írok. Abból, amit leírtál azt veszem ki, hogy te egyből ilyen komoly témákkal szeretnél indítani. De sajnos ez így nem fog menni. Javítanod kellene az önbizalmadon, légy beszédesebb, nyitottabb, szólj hozzá különböző témákhoz, kevésbé érdekesekhez is, mert a másik félnek látnia kell azt, hogy te is bekapcsolódsz, részt veszel a beszélgetésekben, és nem csak akkor szólalsz meg, amikor valami téged érintő dologról van szó. Egyébként az ilyen komolyabb témákat nem érdemes ilyen hamar felhozni, mert nem sok embert érdekelt, és sajnos lehetnek olyanok, akik unalmasnak is találják. Meg aztán a rakétakilövés, tudományos hírek engem sem igazán kötnek le, pedig szeretek új dolgokat tanulni. Egy beszélgetés legyen könnyed, és ne érezze azt a másik, hogy ismét egy tudományos órán van. Egy hosszú nap után pont az nem hiányzik. Szóval, vedd könnyedén a dolgokat, légy felszabadultabb és akkor minden jobb lesz.
2018. febr. 26. 08:22
 5/6 anonim ***** válasza:
71%
En 18 éves lány vagyok én sem tudok barátkozni félénk vagyok kicsit.Amugy jo fej es ha össze ismerkedek valakivel barátságos vagyok ha gondolod irj nyugodtan :)
2018. febr. 26. 17:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Én is félénk vagyok. Nekem is írhatsz, ha gondolod.
2018. márc. 4. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!