A barátnőm párjának eltűnt a psp lejátszója pont aznap amikor én ott voltam és én vagyok a gyanúsított?
Figyelt kérdés
Annyira ciki, mert mondta barátnőm, hogy miután elmentem este a párja tökre kiakadt, hogy eltűnt a psp-je pedig reggel még látta, aztán elment otthonról dolgozni. Közben én átmentem a barátnőmhez és aztán amikor már itthon voltam mesélte, hogy a párja haza jött és mindent felforgatott a lakásban, és annyira ideges volt, hogy durván össze is vesztek emiatt. Nem két forint egy olyan psp lejátszó. Ráadásul annyira ciki, hogy pont akkor tűnt el... Aztán a barátnőm megkérdezte, hogy véletlenül nem-e esett bele a táskámba... :// Most mi a fenét csináljak? Vegyek neki egy másikat? Egy olyan psp nekem egy havi fizetésem.2018. febr. 25. 11:43
11/14 anonim válasza:
Akkor magyarázd már el légyszi, hogy egyáltalán hogy vetődött fel benned a gondolat, hogy te vegyél másikat? :D
12/14 anonim válasza:
Szerintem az ilyen ember nem "barát", gusztustalan ha nem áll ki érted.
Én az ilyen emberekkel nem "barátkoznék".
13/14 anonim válasza:
Tudod, aki állít, az bizonyít. MINDIG :)
14/14 A kérdező kommentje:
Sírok xD mindegy, a lényeg, hogy meg lett úgyhogy most már szuper a kedvem. El is megyek és gátlástalanul eliszom egy olcsó psp árát
2018. febr. 25. 15:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!