A barátnőm párjának eltűnt a psp lejátszója pont aznap amikor én ott voltam és én vagyok a gyanúsított?
Nem te voltál akkor nem veszel semmit. Ha egy szaros játék miatt összeveszik az a hülyegyerek a barátnőjével, miközben ő nem is tehet róla, én dobnám az ilyen majmot, mert még nagyon gyerek.
De lefogadnám hogy ő tette el valahova csak elfelejtette.
Ki az aki a mai világban még psp-t használ? XD
Minek vennél neki? Hülye gyerek meggyanúsít, várjál szépen, és majd előkerül. De lehet a gyökér utána sunyítani fog, és még a barátnődnek se fog beszámolni, arról, hogy "b☻szd meg én voltam a hülye.".
Ha nem psp vita volt, akkor 5ezerért már kapsz jófogáson, nem olyan drágák ezek a szarok, csak a hülye gyerek túltolja.
2010 előtt voltak nagyon felkapottak.
"Egy olyan psp nekem egy havi fizetésem."
Akkor elég szarul kereshetsz, mert én kb 4 éve vettem psp-t használtan 12 ezer Ft-ért. :D
Amúgy nekem olyan fura ez a sztori. A barátja hazament, rögtön munka után eszébe jutott a psp-je, mert jobb dolga nem is volt gondolom, majd persze rögtön rád terelődött a gyanú és még be is akarja adni neked, hogy nem két forint, pedig röhejesen olcsó :D
Itt valaki ügyeskedik. Vagy a csávó, vagy mindketten, de le akarnak húzni téged, minimum pénzzel. Vagy csak az ürge eladta valamiért a psp-t, és így akarja pótolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!