Milyenek az igazi barátok? Mitől barát egy barát?
Az utóbbi időben rájöttem, hogy nekem sajna egy sincs.
De azt is valószínűnek tartom, hogy lehet, hogy csak a barát szó fogalma változott meg bennem, és más értékeket keresek az emberekben, mint régebben, ezért érzem úgy, hogy a régebben kötött barátságaim már nem elég komolyak.
Szóval ti miket szoktatok csinálni a barátaitokkal?
Mi az, amit valószínűleg más barátok nem csinálnak együtt, csak ti? Bármi hülyeség jöhet. :D
Mi az a szint, amitől barátodnak tartasz valakit, pl mi az, amit egy barátnak elmondanál, de egy ismerősnek nem?
Uhh, köszi a sok választ :D
Majd napközben ha tudok, válaszolok, csak megyek suliba. :/
De amúgy az igaz, hogy sosem voltam egy népszerű gyerek, bár mindig volt egy-két ember, akire számíthattam, de az általános iskolában kötött barátságaim most már nem fedik le egyszerűen a barátságok terén lévő igényeimet, mert azóta azért mind változtunk rengeteget. A mostaniakkal meg 2 év alatt se alakult ki olyan viszony.
Na majd később befejezem. :))
Hát a válaszokat olvasva én egy szerencsés ember vagyok,hogy vannak igaz barátaim
Először is leszögezném,hogy én is ebben a cipőben jártam középiskolában,hogy barátaim nem voltak,maximum haverok az osztályból és azon kívül.Aztán érettségi után továbbtanultam és ezután találtam barátokra.Pedig én igazából nem is kerestem a barátokat,egyszerűen csak kialakult.Összejött egy kisebb társaság a csoporton belül,fiúk lányok vegyesen,haverok lettünk,de mire kijártuk a sulit már csak az egyik lánnyal akivel legjobb barátok lettünk és egy közös haverral maradtam jóban.
De a barátom párját is igen jó barátomként tartom számon.
Mint láthatod középiskola után is van még élet kérdező, barátokat találni sose késő,neked is sikerülhet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!