Találok valaha IGAZI barátot?
Kérdező:
Nagyon sok lánnyal ismerkedtem már a múltban (meg ismerkedek is), ezért hidd el, ezt a típust NAGYON jól ismerem. Nem mondom, hogy szándékosan akarod az embereket bántani, vagy szándékosan vagy képmutató, de az biztos, hogy olyan stílusod van (amit magad sem veszel észre), ami csak annak nem unszimpatikus, aki nem ismer, meg kivételezik veled, hogy lány vagy, és biztosan jól nézel ki.
Én megmondom neked az igazat, a szemedbe is megmondanám, hogy így látom, mondom ezt azért, mert 90%-ban együttérző véleményeket fogsz kapni, ahol segíteni próbálnak, de arra nem próbálnak majd rámutatni, hogy bizony te is sokban hibás vagy, és képmutató. Nyilván ez a komment is elvegyül majd a sok között, ezért jelentősége sem lesz.
De talán gondolkodj el rajta, hogy nem véletlen, hogy nincs IGAZI barátod. Nekem van, és rajtad kívül sok embernek is, és ez nem véletlen. :-)
Èn szívesen beszèlgetek ha gondolod.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!