Miért eshet nekem ez rosszul?
Figyelt kérdés
Van egy fiú osztálytársam aki néha bulit tart magánál és meghív osztalyból is pár embert (lányt is és fiút is) és engem nem hívnak soha sehová, én csak úgy ott vagyok a többiek között.Pedig a fiúval jóban vagyok és volt egy időszak mikor játszottunk együtt.
Mondjuk valószínűséggel a szüleim nem engedtek volna el mert Budapesti vagyok a fiú pedig vidéki, de jól esett volna ha egyszer legalább elhív.
Mert osztályba jóban vagyok szinte mindenkivel és mégsem szerveznek velem programot.
Én egyébként nem vagyok kimozdulós fajtájú..
16 évesek vagyunk.
2018. febr. 17. 19:38
1/3 anonim 

válasza:

Jelezd neki hogy te is mennél. Teljesen normális hogy rosszul esik. Ez mindig rosszul esne mindenkinek.
2/3 anonim 

válasza:

Azt írod, nem vagy "kimozdulós fajtájú". Talán ezt ő is tudja, ezért nem gondol rá, hogy meghívjon.
3/3 anonim 

válasza:

Egyet értek az első válaszolóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!