Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Milyen barát az ilyen? Hagyjam...

Milyen barát az ilyen? Hagyjam a fenébe?

Figyelt kérdés

Amióta elkezdődött ez a tanév megkattant,mintha valami lelki baja lenne, nagyon furcsán viselkedik. Lehet begolyózott ettől az érettségi évtől vagy nem tudom.. Ahogy beszél egy haverral meg velem az már túlzás,vannak viccesek,de vannak amik már túl mennek azon. Szeretettel használ mindenféle csúnya kifejezést,lehord minden hülyének,b*z*nak stb,hozzászólni alig lehet mert már hülye vagyok,de másokkal bezzeg jó pofizik,mondjuk mindig is kétszínű volt,a nyalizással sose volt baj.

Volt,hogy hamarabb kész volt a dogával,húzott is haza,mondom várjon már meg mert együtt szoktunk menni,ő meg"hagyjál már békén"... Kérni nem lehet tőle semmit,mondjuk egy anyagot ha nem voltam mert egyből hagyjam már őt,de ő persze kéreget állandóan kaját ha éhes a bele,aztán ha nem akarok adni:"ne legyél már ilyen f***szf*j" Ha mondjuk a másik haver hiányzik akkor a háta mögött mondja nekem,hogy mekkora csíra hogy megint nem jön,lehordja mindennek,csak mert neki állandóan otthon vannak és akkor is alig engedik otthon maradni mikor beteg. Nekünk is tele van a tökünk,és ha olykor megtehetem,hogy offolom a napot és pihenek akkor megteszem,attól még nem kell le b**z*fejűzni állandóan csak mert ő nem teheti meg. Már kitapasztaltam,hogy sokat nem vesztek bizonyos napoknál,inkább akkor ráfekszek egy fontos tárgyra és közben nem kell hullán, fejfájással hazajönni.

Ha írok neki nem válaszol,múltkor is kérdeztem melyik busszal menjünk,erre azt írja"kuss"...Aztán írja később,hogy,"ismersz..én reggel döntöm el mivel megyek" Hát jó

Pénteken is kérdeztem,hogy mikor induljunk mert nem volt tanár és szart rá válaszolni,látta de nem.Legalább annyit írna,hogy nem tudom,vagy nekem mind1. Egyik legmegalázóbb dolog ez szerintem. 2.óta haverok vagyunk és 9.óta is mindig 2-en vagy 3-an buszoztunk oda-vissza,nem értem mi a halál baja van. Csomószor adtam neki kaját,doga segítséget,de ahogy beszél velem,meg ahogy sz**rba vesz azt szerintem nem sokan tűrnék. Sok ilyen igaz barátos kérdést láttam és nem értettem, hogy van ilyen sok,most már megértettem,ballagás óta 1 max. 2 maradt

2018. febr. 13. 11:28
 1/7 anonim válasza:
Hagyd a francba az ilyen nem barát
2018. febr. 13. 11:35
 2/7 anonim ***** válasza:

Hagyjad,már kevessebbért is hagynám.Attól is függ mióta ismered ha csak pár éve akkor lehet most mutatja ki a foga fehérjét.Nekem az a tapasztalatom általában az iskolából, főiskoláról,munkahelyről, hogy kell kb.1,5-2 év,hogy kiismerd a másikat.Ha együtt laknál vele ettől jóval kevesebb idő is elég hozzá,ezt a lakótársakkal való tapasztalatból tudom.Mert akkor mindenféle kiadásban látod:szomorúnak,boldognak,haragosnak,indulatosnak,láthatod reggel milyen amikor felkel,a gesztusait,a szokásait a nap folyamán...

Ha viszont közelinek tartod és úgy érzed valami lelki gondja van neki,megkérdezheted,próbálhatsz neki segíteni.Akármi is a gond az még nem ok rá,hogy másokkal úgy beszéljen mint kocsis a lovával.Erre nyugodtan felhívhatod a figyelmét.Ezzel a viselkedéssel elfognak tőle fordulni mások.

2018. febr. 13. 12:17
 3/7 A kérdező kommentje:

2.osztály óta ismerem,azaz 10 éve.

Nem úgy ismertem meg mint aki olyan érzékeny lenne,bár ember az ember,mindenkinek lehetnek bajai,de hogy így hasson rá azt nehezen tudom elképzelni.. A 12.osztály úgy önmagában is már stresszesebb,szerintem ez tuti közrejátszik,de lehet mondjuk valami csaj ügy is,kéne egy barátnő,vagy egy bizonyos valaki csak fél,hasonlók,más komolyabb baja nincs,meg amúgy sem volt sose az a depis fajta

A másik,hogy mások nem fognak tőle elfordulni,mert másokkal jó arc,akik nem adtak neki semmit,akikkel nem haver 10 éve azokkal jobb fejebb mint velem..

2018. febr. 13. 12:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom akkor ha nem sértetted meg lehet valami miatt fölébed akar kerekedni.Nekem is van egy ilyen ún."barátnőm" aki másokkal jó arc.Velem is bizonyos mértékig,de vannak fura húzásai.Nekem jobbára csak a problémáit szerette sorolgatni,burkoltan mindig valamire célozgatott velem kapcsolatban.Másokta meghivott az összejöveteleire,tiszteletteljesebb volt velük.Egy idő után megelégeltem és elkezdtem ignorálni.Ő szeretne továbbra is találkoni,de nekem már nincs kedvem hozzá.
2018. febr. 13. 13:26
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne keresd egy darabig, ne írj rá, ne menj vele együtt. Akkor kiderül, hogy mi volt ez.
2018. febr. 13. 15:20
 6/7 anonim ***** válasza:
sztem se kersd hagyd a francba az ilyen nem barát .Mondjuk ez ismerős helyzet mikor te bvagy a rendes és még téged akarnak eltaposni akik meg kétszínű undorító viselkedésűek azok vannak igazàn megbecsülve mint barát .
2018. febr. 13. 18:25
 7/7 anonim ***** válasza:
"Milyen barát az ilyen?" Semmilyen, mert nem barát. Szerintem e szerint kezeld.
2018. febr. 13. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!