Anyám azt mondta az osztálytársamnak, hogy drusza. De mit jelent ez?
Figyelt kérdés
Eléggé megsértődött, de én se tudom, hogy mi az a drusza, és most az egész osztály azon röhög, hogy így nevezték el... Ráadásul anyám az én oldalamon írta ki a facebookon, úgyhogy mindenki azt hiszi, hogy druszának neveztem el. Mit jelent? Lesz belőle nagy vita a suliban, ha vissza megyek?2018. febr. 11. 07:54
1/10 anonim 

válasza:

drusza jelentése
azonos keresztnévvel rendelkező ember
Nem lesz ebből vita
3/10 anonim 

válasza:

A drusza az nem sértés, azt akkor mondják ha a keresztnevük megegyezik.
4/10 anonim 

válasza:

Azt a személyt nevezzük druszának kivel megegyezik a keresztnevünk. Pl ha mindkettőnket Jánosnak hívnak,akkor mi egymás druszái vagyunk. Ez nem sértő kifejezés,így jogtalan a sértődöttség.
Az már más kérdés,hogy édesanyád miért a te facebookodat használja.
5/10 anonim 

válasza:

Az,hogy nem tudjátok mit jelent nem baj. Nekem kb 4 évesen magyarázra el Édesanyám.
Viszont az,hogy ennyit nem bírtok megtenni,hogy beírjátok gogliba...maradjunk annyiban röhögjetek csak..
6/10 anonim 

válasza:

Esetleg megkérdezhetnéd anyudat a drusza szó jelentéséről. Vagy annyira nem vagytok beszélő viszonyban? Egyébként
a google a barátod, utánanézhetnél magad is.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:) De nem tudom még mindig, hogy miért sértődött ennyire meg...
2018. febr. 11. 08:37
8/10 anonim 

válasza:

Lehet hogy nem tetszett neki hogy anyád a faladra írt róla. Ilyenkor sok minden ciki. Vagy azt hitte hogy mást jelent a drusza. Szerintem érdemes lenne neki megmutatni a definícióját vagy kiírni fbra hogy a sok hülye is lássa.
9/10 anonim 

válasza:

beírod a google-ba és fél másodperc alatt választ kapsz!
10/10 anonim 

válasza:

#7: Szerintem, magyarázd el neki is, meg az osztályban is, hogy mit jelent ez a szó, mert valószínűlrg ők sem tudják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!