3-as barátság, mit tegyek?
Figyelt kérdés
az a helyzet hogy megint 3. kerék lettem :/ Volt már több 3-as barátságom is de mindig az volt hogy én maradtam hátul. Most is ez van, a két másik lány bff-ek (nevezzük őket a-nak és b-nek) én meg nem rég lettem velük barátságban. Mindig az van hogy ha valamit párban kell csinálni akkor egyedül maradok ők pedig mindig együtt vannak, és ez nekem rosszul esik, már nem is érzem annyira jól magam köztük. "A" mostanában nagyon érzéketlen velem szemben. Mondok neki valamit, és mindig bunkóan válaszol, hogy márpedig nincs igazam. Mellesleg van egy fiú az osztályban akivel jól eltudunk beszélgetni, de amikor "A" megérkezik minden abba marad és rámászik a srácra. (őszintén szólva nagyon szívesen lennék a srác barátja, de akárhányszor beszélgetünk valaki mindig elválaszt minket) Az a bajom, hogyha elmondanám nekik a véleményem akkor valószínűleg azzal jönnének, hogy tévedek és nagyon is fontos vagyok nekik, de ha választaniuk kellene köztünk tuti egymást választanák. De ha egyedül maradnék, abba beleőrülnék, hisz a magányt nem bírom elviselni. másokkal nem tudok barátkozni nagyon, hisz akkor is csak felesleges 3. lennék. Fiúkkal szívesebben barátkoznék hisz ők 3-man is tudnak igaz barátok maradni, és nem hanyagolják el egymást, de mivel lány vagyok nem hiszem hogy bevennének :/ Mi tehetnék? Vagy meg kell várjam míg elvégzem a nyolcadik osztályt, és aztán vége? 13l2018. febr. 9. 21:51
1/4 anonim 

válasza:

nekem is ez volt, gyakran kihagytak dolgokból, ott felejtettek az ebédlőben, stb, csak mi 5-en voltunk. de szerintem simán barátkozhatz fiúkkal, én is jobban szeretek velük lógni. egyébként lehetnek jó lánybarátaid is, ne zárkózz el tőlük. talán nem az osztályodban fogod megtalálni őket. Ha van összevont órád párhuzamos osztállyal, ott is szerezhetsz barátokat. Fiúknál egyébként érdemes "bepróbálkozni", mert nem biztos, hogy zavarná őket, hogy lány vagy. ezt egyén válogatja. ne add fel :), én 23 vagyok és úgy érzem, hogy mostanra találtam meg a legjobb barátaim, akik elfogadnak ahogy vagyok, és figyelmesek is. nagyon meglepő élmény voltszámomra, mert a középsulis volt osztálytársaknál olyan helyzetben voltam mint te. Nem könnyű :/, de kitartás :)
2/4 A kérdező kommentje:
azt még kifelejtettem hogy "A" maga kijelentette hogy nem lehet beszélgetni velem semmilyen komolyabb témáról (pedig nem is nagyon akart velem beszélgetni olyan témákról) és vannak titkaik is előttem, és ha megkérdezem akkor azt mondják hogy nem tartozik rám, és ez idegesít. Nem akarom őket szétválasztani mert mégis csak legjobb barátnők, de valahogy elkéne nekik mondanom hogy nem akarok velük lenni :/ Ja és köszi a választ 1-es!
2018. febr. 9. 22:25
3/4 A kérdező kommentje:
szóval én csak a szórakoztató barát vagyok úgy látszik :/
2018. febr. 9. 22:25
4/4 anonim 

válasza:

Bocsánat nem megbántani szeretnèlek azzal amit ìrok, csak leìrom, hogy èn hogyan látom a helyzetet abbòl amit leìrtàl. Mondod, hogy nem szeretnèl egyedül maradni, de ùgy látom hogy ìgy is egyedül vqgy. Mert szerintem ez már nem barátsàg, mert egy barát nem csinál ilyet amit ôk. Mondod hogy nem akarsz másokhoz odamenni, mert ott is csak harmadik lennèl. De nem kell ùgy odamenned, hogy lègyszi barátkozzatok velem, csak beszèlgess másokkal ès utána kialakul hogy ki lesz veled jòban. Lehet olyan lesz az akire nem is gondolnál. Ennyi idôsen nekem se voltak barátaim ès állandòan beszòltak valamièrt, tehát rosszabb helyzetben voltam. Ès gondolj bele hamarosan vège az általánosnak (ha nem hatosztályosba vagy nyolcosztályosba jársz) ès ùj embereket ismerhetsz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!